0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında 3-4 gündür ishal ve geçmiyor ishal olduktan 1 gün sonra muz verdim geçmedi ayrıca karin ağrısı da var Allah aşkına yardım edin nasıl geçecek küçücük yavrum kıvranıyor

Ayrıca doktor antibiyotik vermişti bende daha 20 gün önce kullandı vermek istemiyorum diye antibiyotik vermedim zararlı diye iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum antibiyotik ver derseniz hemen yapicam

9 Cevaplar

0 oy
(5,753 puan) tarafından
Probiyotik verdin mi? 
(205 puan) tarafından
Hayir vermedim
(5,753 puan) tarafından
Probiyotik dene o zaman, Enterogermina olabilir yoğurda katıp verebilirsin
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Enfeksiyonu falan yokmuş Bi Dr. Gotur
(205 puan) tarafından
Acile gitmiştik b3lki enf3ksiyon vardır dedi antibiyotik verdi b3n öyle çok antibiyotige karşıyım 20 gün once kullandı çünkü v3rmek istemedim enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü bu evimize yeni taşındık soğuk aldı biraz bugün biraz daha iyiydi ama arada buruntu giriyor karinina dili de söylemiyor yavrum kıvranıyor
0 oy
(5,807 puan) tarafından
Benim iki oglumda boyle olmustu. Bizde ates var ve enfeksiyon azda olsa var diye antibiyotik kullandik ama bnun yaninda probiyotik ve cinko da vermisti doktorumuz. Ayrica diyet yaptilar yogurt patates vs yediler. Cok yemeye zorlamadim bu sure zarfinda da. Buyugune serum takildi toparladi ama kucugune takilamadigi icin o 10 gunde anca toparladi. Probiyotik mutlaka kullanin ve bol su icirmeye calisin.
0 oy
(15,638 puan) tarafından
Oğlum da 2 yaşında ishal olunca dr toz bir ilaç verdi meyve suyuna koyduk tam içmedi ama iyi geldi o gün bitti ishali 
0 oy
tarafından
Canım kızılcık suyu kullan. İshale birebir. 
(2,384 puan) tarafından
Nasıl kullanılıyor
tarafından
Kızılcık meyvesini ocağa koyup üzerine de su ekleyin, tamamen yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra şeker eklemek isterseniz süzüp şekeri ekleyin ve biraz da o şekil de kaynatın. Ben bebeğime şekersiz veriyordum.
0 oy
(413 puan) tarafından
belki enterit olmuştur canım benim oğlumda öyleydi karından rontgen çekildi enterit olmuş probiyotik verdi bide bağırsak düzenleyici verdi böyle toz bı litre meyve suyu aldım onun içine koydum hergun bir çay bardağı içti öyle onu düzeldi sonra şükür doktor ya suya yada meyvesuyuna koy dedi ben meyvesuyuna koydum kolayca içti zorluk çekmedim 
0 oy
(7,503 puan) tarafından
Bizde bir ay önce ishal olmustu kızım 1 hafta falan sürdü antibiyotik kullandık 2 hafta çinkoda yazmıştı doktor onu hala kullanıyoruz. İki gün önce yine ishal oldu ama bu kez diğerine göre daha hafifti. Çinkoya devam ettim mu yogurt ve haşlanmış patates verdim şükür 2 gün sürdü gecti bu kez
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Probiyotik verin 
0 oy
(4,317 puan) tarafından
Doktorun verdiği antibiyotiği kullan bir de probiyotik kullan 3 güne toparlar inşallah. Biz maflor kullanmıştık kızım ishal olduğunda. Gün-de bir defa 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
11 Şubat 2025 Moda kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 3,417 göst.
+2 oy
5 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,470,756 soru