0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben yaklaşık 12 , 13 gün önce cis egitimine başladım oğlum artık gündüzleri hiç kaçırmıyor altına cisini kakasını söylüyor  zaten 4.günden itibaren tamamlamistik söylüyordu ama geceleri surekli altina kaçırıyor bazen uyuduktan 2 saat sonra kaldirip çişe götürüyorum ama yine kaçırıyor öğlen uykumuz da ise nadiren kaçırdığı oluyo 2 saat falan uyuyor öğlen bu durumda napabilirim geceleri sürekli kaldiriyimmi yoksa hiç kaldirmadan devam mı etmeliyim bu arada 4 gün öncesine kadar gece 3 kere götürdüğüm zaman oluyordu ama onda da 1 yada 2 kere kuru kalktık sabah lütfen fikir verin bana bazıları hiç götürme alışmasın diyor zamanla kaçırmaz diyor bazıları gece kaldır götür ne yapacağımı şaşırdım oglum 26 aylik

6 Cevaplar

0 oy
(384 puan) tarafından
Gündüz tutmayı öğrenince gece de otomatik oluyor askında sıvı vermeyin yatırmadan önce.Ben bez bağlamıştım bir süre ama ona gece külodumuzu giyiyoruz diyordum kaçırmıyordu yine.1 aya oturur muhtemelen siz 1 kere yine kaldırın isterseniz 
(28 puan) tarafından
Tamam en azından Bi süre kaldırmaya devam edeyim  çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Fikirleriniz nelerr
0 oy
(3,524 puan) tarafından

Ben kaldırmadım canım 1 yıl boyunca geceleri altına yaptı kızım. Kışın çok zor oluyordu temiz çarşaf alez kalmıyordu.. dua ettim, dua istedim öylelikle birden bire düzeldi 3 yıldır yapmıyor. Sabırla beklemek lazım canım. 

Şimdi oğluma başladım tuvalet alışkanlığına, 3 yaşında. Yatağını hiç ıslatmıyor maşallah ama o da inatçı işte tuvaletini sabah hep evin içine yapıyor. Ev kokuyor 3 aydır bizi peşinde koşturuyor sıpa. Gece yatağı ıslatıp gündüz tuvaletini söyleyenleri daha samimiler bence :D Allah yardımcımız olsun canım. Çok zor..

0 oy
(264 puan) tarafından
Başlarda kaçırması çok normal siz söyleyin gece çişin gelirse bana söyle beraber gidelim çiş yapalım tamam mı felan gibi şeyler söyleyin zamanla o da kaçırmayacak benim kızımda başlarda kalkıp gidene kadar altına kaçırıyordu hiç kızmadım olur böyle şeyler yarın daha erken kalkar yaparsın dedim hep az önce de uykudan kalkıp çiş yaptık tuvalete sonra geri uyudu böyle böyle alışır 
0 oy
(6,400 puan) tarafından
31 aylıkken gündüz öğrenmişti gece baglamistim bir hfta baglamadim hep yapti asla çise kalkmazdi bağlamak zorunda kaldım havalrda soguyordu hasta odu hatta şuan 4 yaşında gece bazen kaciryor Alez seryorum altina gece yapyor uyuyor bir yada iki gbi kaldryorim yapyor takı sabaha kadar sabah kendisi kalkıyor yapyor cnm ama.senin çok küçük yaa 
0 oy
(5,989 puan) tarafından
Uykudaki cocugu hic kaldirip cise goturulmesini onermem. Belli ki tutuyo. Cocuga neden cisini tutamazmis gibi illa tuvalete gitmeliyi kodluyosunuz. Ben buyuk ogluma 27 aylik ogrettim. Kuru kalkti bi sabah o gun cikarip attim gece de kaldirmadim hic. 1 2 kere cok su ictiginde kacirdiysa kacirdi. Gece yatmadan 1 saat once sivi alimini kesin ve son kez tuvaletini yaptirin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde __&__Aysima (194 puan) tarafından soruldu