0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Hanımlar USB düğün videolarım vardı eşimin yengesinin kızı yanlışlıkla silmiş lütfen bana bir akıl verin nasıl geri yükleyebilirim dün geceden beri ağlamaktan artık gözlerim çok şişmiş ve başıma o kadar ağrıyor ki bu da elimde bazı olaylar olmuştu kınam güzel geçti ama dün günü yarıda kalmak zorunda kalmıştı en azından hani oraya kadar geliyordu video silinmiş ne yapacağım bilmiyorum fotoğraflarımın hepsi silinmiş bir talimli fotoğrafım yok bütün fotoğraflarım silinmiş gelinlikli hiçbir resmim yok ne yapacağım nasıl geri yükleyebilirim lütfen akıl verin bana ve Ayrıca Yeni evliyim

7 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Fotoğrafçıda yedeği olabilir, fotoğrafçılara sor bi uygulama var silinen fotoğraf geri geliyor internetden bi araştır silinen fotoğraf geri getirme uygulaması yaz
(918 puan) tarafından
Play store gir oradan bi kurcala kendin yapamazsan bilgisayar dan anlayan birine yaptır
(231 puan) tarafından
Silindiğini öğrendiğim Ben biri Play Store Google YouTube TikTok her şeyden araştırıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum
(231 puan) tarafından
Ya canım şöyle bir şey var benim düğünüm 2021'de oldu fakat Eşinle bir bazı nedenlerden dolayı düğünü yarıda bırakıp ayrılmak zorunda kalmıştır 2023'te evlendik fakat düğün yapılmadı Bu yüzden sadece üyes bir de kına gecesinin olduğu düğün var ve sabah düğünün kesildiği yere kadar var 2021 8 ay 21'inde evlendik yarıda bırakılmıştı 2023 9 ay 29'unda evlenmiştik
(918 puan) tarafından
Anladım cnm ben bi ara flaştan daha lisedeyken silmiştim sonra geri getirdim bazı fotoğraflarımda yarısı vardı şuan ki teknoloji ile hallolur ben de bi araştırayım
(231 puan) tarafından
Tamam canım araştırdığımda lütfen bana haber ver olur mu nasıl geri yükleniyor Benim bilgisayarım yok televizyondan geri yükleyebilir miyim Çok teşekkür ederim şimdiden iyi ki varsın
-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun öncellikle daha önce USB kullanmadım bilmiyorum ama çöp kutusu gibi birşey var mı aynı telefonda olduğu gibi hiç sosyal medya dan kattiginiz fotolarıniz yok mu 
(231 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmıyorum canım sadece usb'de düğün videolarım vardı onları silmiştim televizyondan açtığım zaman liste boş
(535 puan) tarafından
Fotoğrafçıniz ile konuşsanız onların arşivde duruyorsa bence yardımcı olurlar umarım geri gelir olumlu postunuzu dört gözle bekliyorum
(231 puan) tarafından
Umarım canım hepsini geri yükleme fakat fotoğrafınızı ulaşamıyoruz kapatılmış herhalde dükkanı Ne yapacağım bilmiyorum ya eşimi bekleyeceğim eşim gelsin ona sor acağım
0 oy
(18,666 puan) tarafından
Fotoğrafları ve düğün videosunu salonda falan çektiyseniz salonda onlar yedekli oluyor tekrar isteyebilirsiniz. Stüdyoda da foto cekildiyseniz ordan da isteyebilirsiniz 
(231 puan) tarafından
Stüdyoda resim çekmedi düğünümüzde dışarıda olmuştu
0 oy
tarafından
1 sene dolmadiysa fotografcınızla irtibata geçin kayseride hemen hemen hepsi 1 sene yada belirli bir sure arşivde tutuyor cekimleri insallah zaman gecememistir 
(231 puan) tarafından
Sinirlerine 1-2 ay oluyor silineni
tarafından
Düğünün üzerinden ne kadar zaman gecmesi önemli bazı bilgisayarlarda çöp kutusu da olabiliyor eger bosaltılmadıysa
(231 puan) tarafından
1 2 aydır silin miş videolar
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Hicbirsey tamamen silinmez canim bi bilgisayarciya gotur onlarda bi uygulama var geri getiriyorlar
(231 puan) tarafından
Ay çok mutlu oldum Çok teşekkür ederim gerçekten Gözyaşlarım kesildi nereye götüreceğim nasıl yükleyecekler telefoncuya mı götürmem gerekiyor
(4,586 puan) tarafından
Gotur telefoncuya sor onlar seni yonlendirir canim uzulme
(231 puan) tarafından
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
(4,586 puan) tarafından
Cumlemizin insallah ben rahmetli babamin silinen videosunu o sekilde buldum
(231 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
(7,241 puan) tarafından
CD var mı elinde yada kaset
(231 puan) tarafından
Ben de USB var canım da benim fotoğrafçım yanlış değilsem kapanmış yani düğünümüzün videosunu çeken dışarıda olmuştu benim düğünü nasıl yapabiliriz başka fotoğrafçıya götürdüğümüzde geri yüklerler mi ilk 1-2 ay oluyor silmeni videoları ve bana yeni haber veriyorlar yok işte Çocuğun elinden silinmiş
(7,241 puan) tarafından
Sidi ve kaset yoksa alma şansın yok cnm nerdeyse 3yil olmuş çekili düğünü
(231 puan) tarafından
CD var canım Yani Siri derken USB var bilgisayarı veya televizyona takılan usb'lerden var fakat nasıl silmiş nasıl becermiş ki ben onu anlamıyorum kendime heba ettim dün geceden beri sürekli kaybetmekten çok yoruldum ben
(7,241 puan) tarafından
Sıkma güzel canını eşine ver hal etsin ❤️
(231 puan) tarafından
Tamam canım Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım bende sildim yanlışlıkla hepsi gitti fotoğrafçılar onları geri getiriyorlar dana ye i dünya bı resim attirdik flasa USB nedir bilgim yokta hani geri getirirler sıkma güzel canını innaki bende çok üzüldüm oğlumun resimleri silindiği için 
(231 puan) tarafından
Nasıl geri yüklediniz Lütfen bana da bilgi verir misiniz
(231 puan) tarafından
Ay size çok teşekkür ederim gerçekten iyi ki de Postumu bulup yorum yaptınız iyi ki varsınız İnşallah ben de geri yüklerim her gün onu düşünüyorum videolarımı resimlerimi
tarafından
Riva ederim canım ❤️❤️❤️
tarafından
Canım onlar gitti sormadım ama önemli olanları resimco buldu olanlarında yükledi geri

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 893 göst.
0 oy
6 cevap 632 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (864 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 97 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,032 soru

24,148,367 cevap

334,772 kullanıcı

...