0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Neden bilmiyorum sanki bi anda bir eksiklik oluştu hayatimda biseyler yok gibi ne olduğunu anlayamıyorum kendimi solan cicek gibi hissediyorum boynum bükük gibi  son bir haftadir bu hale geldim farkinda olmadigim bisey mi yasadim hic anlamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(6,811 puan) tarafından
Bende o durumdayım 
(747 puan) tarafından
Nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum :( umarim tez zamanda istediğin gibi olur her şey
(6,811 puan) tarafından
Senin de canım çok her şey üstüme geldi bu aralar sağlıkla uğraşıyorum
(747 puan) tarafından
Galiba benimde saglik sorunum yüzünden ya panik atak var gibi hissediyorum bakalim pazartesi kan vereceğim hormon testi yapacak degerlerim normalse psikiyatriye gideceğim
(6,811 puan) tarafından
Ben ameliyat geçirdim ondan sonra kendime gelemedim psikolojik olarak 15 günden fazladır kanama geliyor halim kalmadı doktor en son doğum kontrol hapını kestirdi yine geliyor çok kötüyüm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gercek delilerin deli ettikleri insaniz ondandir :D

(747 puan) tarafından
Bisey de yasamadim yakin zaman da yeni mi dank etti bünyeme :)
tarafından
Ben yaşadım şuan herkese küsüm dün doğum günümdu kimse kutlamadi esimde dahil bende ona küstüm
0 oy
(747 puan) tarafından
Bu yapay zeka işin icine nasil girdi ya herkes de var mi yoksa bir tek bende mi cikiyor 
0 oy
(232 puan) tarafından

Biz ona kısaca desresyon diyorz :'(

(747 puan) tarafından
:))) heh bende bunu ariyordum neyin icinde oldugumu anlamamistim hep aglamk falan istiyorum ama gel gor ki anneyim ona bile vaktim yok
(232 puan) tarafından
Anneyiz belkide ondandir sanki tüm sorumluluk senin üstünde altından kalkamıyorsun gibi kendini yorgun yanlız hissediyorsun ama kimse seni anlamıyor gibi daha bı cok şey bende de bazen öyle oluyor dokunsalar ağlayacak gibi oluyorm öyle sessiz sakin biyerde sesimin çıktıgi kadar bağırmak istiyorum bazen:( öyle işte

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 529 göst.
23 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melektrn (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 373 göst.
21 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Elif ikra (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,865 cevap

333,270 kullanıcı

...