0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından
Malzemeleri basit ama lezzetli tarifleriniz var mı varsa önerebilir misiniz ayrıca ben bebeğe çorba yaparken  ya da sebzelerin suyunu verecekken ekmeğin içini doğruyorum iki tane dişi var altta normal olarak yiyebiloir mi sizce ekmeği yavaş yavaş öyle başlamalımiyim yumurtanın da sarısını veriyorum beyazını vermeye başlamadım henüz biraz panik atak bir anneyim bombasından korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
(13,449 puan) tarafından
Kiz sarisi daha cok bogar. Ben ikisinede biz ne yiyosak onu verdim. Oglum 9aylik kuru fasulye nohut pilavla yogurt yerdi. Sabah menemen kahvaltida yumurtali kavurma
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
lezzetli tarif kişiye göre değişir. bebeğin ne seviyorsa ona göre yol alıyorsun çünkü. benimkilerin bir iki püf noktasını keşfettim ben örneğin çorba olacaksa terbiyeli ve et sulu olacak gibi.

ama panik atak kısmına gelirsek, panik atak annelerin bebekleri daha çok sorun yaşıyor o yutma kısımlarında. bence sal biraz. bebeğine güven. ben bebeklerime üzüm, fındık, erik falan veriyorum her gören şoka giriyor. tabi verip başından ayrılmıyorum ağzına alınca gözümü ayırmadan takip ediyorum ve ağzında öyle bişey varken asla ani hareketler yapmıyorum sakin davranıyorum çünkü ani bişey olursa refleksle boğazına kacabilir. biraz geveleyip yutamayacağını anlayınca çıkarıyorlar zaten. ama kuruyemişleri bazen ön dişleriyle kırıp yiyebiliyorlar. nadiren de olsa.
(797 puan) tarafından
Üzüm fındığı küçültüp mü veriyorsun yoksa olduğu gibi
(1,965 puan) tarafından
özellikle vermiyorum sofradan alıyorlar kendileri eğer isterlerse. akşam yemeğinde de mesela nohut makarna falan koyuyorum önüne onları yiyor. bütün bütün alıyorlar ağzızlarına yutamayınca çıkarıyorlar. sulu bişeyse suyunu emip posasını çıkarıyor mesela
0 oy
tarafından
artık sen ne yiyorsan her şeyi o da yiyebilir. ekmek verme, onun yerine yemek yesin. yumurta beyazını 7.aydan veriyorum ben. 
0 oy
(7,102 puan) tarafından
Evde ne pisirsem  oda onu yiyor 
0 oy
(603 puan) tarafından
Benimki hiç bişey yemiyor fırlatıp atıyor döküyor 
0 oy
(873 puan) tarafından
Bugün menüde kırmızı pancar var. Pancar bulgur havuç hasla blendir dan geçir tamamdır . Akşama da köfte çorbası. Damaklariyla ezer o korkma çok korktuğun başına gelir yumurta beyazını da vermelisin. 1yasinda kızamık aşısı olmadı mı yedirin beyazıni öyle gelin diyolar alerji varmı yokmu bakalım diye kizamik asisinin içinde yumurta beyazı vsr 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 500 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 335 göst.
11 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 282 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 401 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,082 soru

24,164,188 cevap

335,512 kullanıcı

...