0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Normal bir durum mu kardeşim oldu da 5 gün önce dogum yapti

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de oldu 10 güne fln geçti ama beklediğim bişey değildi huzursuz olmuştum bende bildiğin fil ayağı gibi oldu nerdeyse. Sonra safra ameliyatı oldum onda çorap verdiler ödem içinmiş oluyo demek ki
-Reklam-
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Ayakta şişlik gebelikten kalma şişlik olabilir mi ayağını yüksekte tutup dinlendirebilir  otururken ayaklarını aşağı değil düz hizada uzatabilir soğuk uygulama yapabilir
0 oy
tarafından

Benimde oldu ama birkaç güne geçmişti, normal bence 

0 oy
(4,407 puan) tarafından
Benimki diz kapaklarima kadar şişmişti çorabı zor giymiştim, bol bol su içip yürüyüş yaptım 3 4 gün içinde azaldı 
0 oy
(47 puan) tarafından
Hamilelikte hiç şişlik yoktu doğumdan sonra birden şişti doktora sordum 2 haftaya kadar normal demişti bi kaç güne normale döndü 
0 oy
(882 puan) tarafından
Ben normal yaptım ama benim ayaklarım bit şiştiki size anlatamam 37 no ayaklarım oldu size 42 numara eşimin ayakkabılarını giymiştim hastaneden çorapla çıktım sebebi nedir bilmiyorum açıkcası 1 hafta kadar sürdü o şşlik dizime kadardı iğne batsa patlıcak gibiydi. Bol su tükettim bu arada ve yürüyüş yaptım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 137 göst.
+1 oy
1 cevap 82 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,474,974 soru

24,147,613 cevap

334,728 kullanıcı

...