0 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar ilk gebeligim ve cokmu kilo aldim diye dusunuyorum bazen evlenirken 50 kiloydum sonra 55 oldum antalyada kayinvalidemgilde tartildim 58 ciktim sok oldum inanamadim tarti bozuk dedim hatta sonra 1 aylik hamile oldugumu ogrendim 5 bucuk aya kadar hep 60 kiloydum tabi basta bi verdim bulantilardan dolayi 52 ye falan dustum ama sonra hep 60 kiloydum suan 27 haftalik hamileyim ve 63 kiloyum bana biraz cok gibi geldi cunku 1 hafta once saglik ocaginda 60 kilo ciktim 1 hafta sonrada 63 kilo ciktim 1 haftada 3 kilo almisim bide ben suana kadar kac kilo almis oluyorum kafan karisti valla :ermm::blink: 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,379 puan) tarafından
Evlediginizden bu yana 13 gebeliginizden bu yana 5 kg almışsiniz gayet sonuç ortada canım kafa karışacak durum.yok matematik ortada
(8 puan) tarafından
Matematikle aram hic iyi deyil konu zaten o deyil ben hamile oldumu ogrendigimde 58 kiloydum ama 52 lere kadar dustum cok zayifladim bulantilardan dolayi sonradan almaya basladim bu sekilde bende hesaplaya biliyorum zaten:))
(1,379 puan) tarafından
58 den hesap yapacaksınız sizin 52 lere  Düşmeniz  susuzluktan dolayi kusmadan dolayi vücut sıvı kaybı yaşamakta 1 hafta yemek yeseniz  düzenli direk 58 geri donersiniz 52 kalıcı kilo verme değil
(8 puan) tarafından
Hmm insqllah aldigimiz gibi geri veriz cok deyilama bana cokmus gibi geliyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben 57 kıloyken hamıle kaldm 67 kılo oldum kızm sayesinde dogurdm 10 gun olcak dun 58 kıloydm bugun 57 kılo olmusm nsl verdm anlamadm cok yememe ragmen merak etme verırsınnn kıloyu:) 
(8 puan) tarafından
Insallah ya suan icin kilom gayet iyi esim sadece karnin buyyo baska biyerine almiyorsun diyor banada oyle geliyo ama is hesapa girince biraz karisiyo
tarafından
Normal bunlar hc merak etme duzene bıner ama bol bol su ıcmeyı unutma :)
(8 puan) tarafından
Tek sorunum o zaten suyu aklima gelirse icerim yada esimin zoruyla icerim bilmiyorum ama hic su icmek aklima gelmiyor cok nadir ama bu sira icmeye basladim tabi wc den de cikamiyorum bu yuzden :)
+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Hamılelıkte 9 16 kılo arası normaldır.Ama kişinin kılo durumuna göre degısır 90 la hamıle kalan biriyle 50 kılo hamıle kalan bırı bir degıldır.90 kılo alana belkı en fazla 8 9 kılo alma sansı verılır. 50 kıloya da vardır bı 16 kılo sınırı.Ama herseye ragmen sunu unutmayın ne kadsr cok kılo alınırsa o kadar normal dogumu rıske atarsınız bebegınızı anne karnında sıkıntıya sokarsınız 
(9,920 puan) tarafından
Bu konuda napman gerektıgını bılıyormusun pekı? Sadece korkmayla olmaz :)
(8 puan) tarafından
Ilk gebeligim ve bazen cok kilo aldigim aklima geliyor hic bir tecrubem yok yanimda bu konu ile ilgibi benim icimi ferahlaticak kimse yok az yemeye ama sık sık yemeye calisiyorum yuruyus yapiyim diyom 10 dakka yuruyum kasilmalarim oluyor ne uapicami kilo konusunda nasil kendimi sınırlıycamı pek bilmiyorumsu icsem yariyo cunku
(9,920 puan) tarafından
Yürüyemıyosan pılates yap canım hemen al bı top gec kalmıs sayılmazsın ac vıdeo youtubeden hafıf egzersızler yap hareketsız kalma kısacası.
(8 puan) tarafından
Haklisin valla evin icinde surekli dolaniyorum hani ama yetmiyo sanirim ama bu tarz hareketler yapicam artik cok sagol canim
(9,920 puan) tarafından
Sıkma canını sonu hep olacagına varır ama gunluk 3 lıtre suyunu ıcmeye calıs yemeklerden 15 dk once 2 bardak su iç tok tutar az yedırır.Dıyetteyken uyguladıgım bıseydı.
+1 oy
tarafından
66 ile hamile kaldim canim suan 66.900yum 21. haftama giriorumm ama karnimm kocaman kilon gayet iyi bencee 
(8 puan) tarafından
Benimde karnim cok buyuk goren yakin herhalde diyo ama 2 aydan az bi sure kaldi umarim bu sekilde devam eder kilom fazlada almak istemiyorum dogumda zor olur diyorlar
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Ben 48 49 kiloyla hamile kaldım. Doğumdan 2 hafta önce 73 kiloydum :) eözirirken gidiyor kilonun büyük kısmı . Ki ben doğumda da kilo vermedim hiç 7 serum b laç içince 70 kiloydum doğumdan sonra . takma fazla 
(8 puan) tarafından
Aynen dogumdan sona insallah verebilirim cunku ne biliyimeyer kilo alirsam ve veremezsem dolabimi falan hep degistirmem lazim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 383 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 584 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,233 soru

24,069,348 cevap

330,535 kullanıcı

...