0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (7,127 puan) tarafından
Kızlar ben evden pek cikarmiyordum normalde oglumu ama evde artık sıkılıyor bende cıkarmaya basladim yaşıt cocuk bulamiyorum hep büyükler onlar da tehlikeli oyunlar oynuyorlar mesala kaydirakta kovalamaca falan ara yerde benim sıpa ezilcek müdehale de etmek istemiyorum onay almak icin yüzüme bakıyor sanırım cok müdehalecı davraniyorum ben. Bugun mesela 7 8 9 yaslarinda cocuklar bana dokunan gaydir bilmem ne suraya dokunan şöyledir falan bir tuafıma gitti yani nerden biliyorlar bu kelimeyi açıkcasi oglumda ögrencek diye korktum çünkü daha 28.5 aylık 

4 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yok büyükler oluyor 
(7,127 puan) tarafından
Bizde de buyukler vardi
-Reklam-
0 oy
tarafından

O sırada parkta hep Afgan ve Suriyeli var diye çocuğunu parka götürmeyen ben :D linçlemeyin ama çocuğum bembeyaz diye üzerine atlıyorlar sinir oluyorum 

(13,441 puan) tarafından
Valla linclencek bisey yok. Istanbuldayim dolu burda Allahim cildiriyorum biz azinlim kaldik ya. Sinif 16 kisi suan 6si yababci uyruklu irakli var suriyeli var afgan var ve hic turkce bilmiyolar
tarafından
Burada kiler hep esmer bizde bembeyazız ablaa bu parka beyaz çocuk gelmez deyip 10 çocuk tepesine üşüşüyordu bi sinir oluyordum en son parka götürmemeye başladım bu yğzden
(13,441 puan) tarafından
Bizde trabzona gittik yaylaya ciktik araplar çok var ordada biz evdeyiz camdan bakiyorum oglumda scooter suruyo kapida. Araplar camiye geliyodu sık sık. Benim oglumda sarisin mavi gozlu.Allahim gelen gecen sikiyo dedim.goturcekler cocugu iceri aldim hemen
tarafından
Kendileri esmer olunca bizimkiler uzaylı gibi geliyor djhsha
(7,127 puan) tarafından
Dogrudur canim bizim mahallede yok onlardan burda belli bölgelerdeler
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Şuan okul var diye bulabiliyorum ama çok nadir o da. 
(7,127 puan) tarafından
Aksam ustu 5 5.30 gibi cikariyorum 1 saat yada 1.5 saat oynatiyorum eve dönüyoruz
(5,153 puan) tarafından
O saatte olmaz canım, şimdi okul zamanı veliler çocuklarını almaya gidiyor veya yemek derdine dusuyorlar daha erken götürme şansın varsa götür.
(7,127 puan) tarafından
Evimin islerini anca topluyorum canim yemek isi falan ondan böyle cıkıyoruz birde sicaga kalsin istemiyorum
(5,153 puan) tarafından
Anladım canım, etrafında hiç oyun evi yok mu oralarda olur yaşıtları yada neredesin istanbuldaysan eğer isadem var çocukları göturuyorsun ücretsiz oyun oynuyorlar
(7,127 puan) tarafından
Denizli canim ücretsiz yok burda canım hep ücretli
0 oy
(918 puan) tarafından
Benim çocuklarım parkta kimseyle oynamazlar yabancıları sevmiyorlar kendi kendilerine mutlular 
(7,127 puan) tarafından
Tek cocuk canim hani arkadasi olsun yalnizlik cekmesin istedim ama hep büyükler vardi
(918 puan) tarafından
Benim oğlum da tek çocuktu 6 yaşına kadar her türlü aktivite her yere götürdüm tek yazık diye o yine bi köşede tek oynadı şimdi kardeşi var ama ikisi oynayacak yaşta değil biri 5 sınıf biri 3.5 ayrı dünyalardalar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 343 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 877 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 454 göst.
+1 oy
5 cevap 303 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu