0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızım mesala kelime süyleyince   düzgün süyleyemiyor. Bunlar kelimeye girermi. Örnek :abi ye Abu diyor. Kediye keti diyor.  Bugünlerde Abu nerdesin. Baba geldi bilinçsizce diyor bunlarda cümlemi oluyor artık

1 cevap

0 oy
(9,081 puan) tarafından

evet. yani yeni yeni anca . benimkide. mesela çukka sut diyor .cikolatali sut 

su mey diyo su ver. büs yedim yani biskuvi yedim :)  kek byedim .

coskuya gidim coskuyu optum cosku aibi  coskunun arabasi . cumle sayilir  iki kelimeyi birlestiriyor ard arda kullaniyor. aba parkda diyo mesela. cöpe attim. bazen cope at diyo cumle bunlar yarim yamlak da olsa iki ayri kelimeyi beraber kullanip anlamli bir ifade cikariyor.

(30 puan) tarafından
Canm seninki kaç aylık
(30 puan) tarafından
Çekirdeğe mesala çekike diyor
(9,081 puan) tarafından
27 bucuk aylik. onüç gun sonra 28 olacak:) surda bir aydir falan bir anda baya gelisti bukadar konusmasi. bir aya onceye kadar acikcasi bende korkuyordum bu cocuk konusamiycak diye. cünku ilk kizim 20 aylikken soyleyemedigi şey yoktu. senle benim konusmam gibi karailikli pesisira cumleler kurup sohbet edilebilir kivamdaydi kizim. acaba bugun ne giysem hangisi bana yakisir bu bana yakisirmi bunu bana kim aldi pesisira kiyafet begenirken vidolari var peşisira vumleleri kuruyor resmen uclu dortlu kelimelerle ard arda cumle. 20 aylikmis. demek cocuktan cocuga baya fark edio
(30 puan) tarafından
Anladım canım inş çocuklarimizn dili açılır konuşur. Ben çok korkıyom otizm olmasında  Benimkide hergün degişik iki üç kelime çıkarıyor ama anlasılır değil. Ekran çok fazla izledi
(9,081 puan) tarafından
aynn benimkide izlio. ben zaten aman aman kistlamiyorum. bide ablasindan da gorup izliyor
(30 puan) tarafından
Canm izlemesin konuşsun sonra.  Tv kapat sonra gecikiyor konuşmalarını ben kapatım tamamen parka götür artık hergün çıkarıyorm algıları açılsın diye
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 305 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.