+1 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

.....

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Heybeme iyi insanlar biriktirmişim :)
tarafından
Ne mutlu sana :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayirli gecelerr
tarafından
Tesekkurleerr
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Inşallah :) ❤❤❤
tarafından
İnşallah :) ♥️
0 oy
tarafından

denk gelmedi iste .. o kaliteliinsan bana niye denk gelmedi:(

tarafından
:))en iyisi az insan cok huzur ....
anne babam ke di dertlerine dusmusler esimle de konusmuyorlar dogum yaptim yanima misafir gibi geldi gitti annem  1 saat durdu durmadi ... esim de ne yapsam.yaranamiyorum.zaten dun sofrayi kurdum annesi nasil diyorsa oyle yaomak zorunda kaliyorum.cok.gecimsiz bi insan nasil.yapsan olmuyor kaynanam hep.kendi bildigini yapiyor ama hersey bana patliyor ..... esim mesela dun yemegi begenmedi diye sofrayi dagitti yemek haliya sacildi hep.hicbisey diyemedim agzimi bile acmadim sofrayi.topladim haliyi.sildim ve uyudum .. yani es hayirli olsa insan hicbiseye takmiyor esim boyle yapiyor kaynana zaten ayri bi havada kayinbaba kendi bildiginden cikmiyor ..ne gecenin ne gunduzun hayri yok yani
tarafından
Böyle şeyler duyunca. Ne küçük seyleri sorun ediyormusum diyorum  kayınvalidem melek gibidir. Şuan annemlere glefim mesela arar surekli ne giydin sıkı giydinmi sana kıyafet almaya gidelim. Dışarı çıkalım onu alıyım bunu alıyım.  Sen ne biçim kizsin hicbirseyi alıyım demiyorsun diye gözün nekadar tok der. Annem babam herseyim. Eşimdende çok şükür bir sorunum yok. Severek evlendik Allah razı olsun.  Ben kimseye karışmam kimsede bana karışmasın kafasindayim. Amcama yengeme hepsine bir çok iyiliğin dokunmuştur 2 çocuğunuzda ben büyüttüm   :) şuan yaşım 20 5 aylık hamileyim ikiside bir aramadi hayırlı olsun diye. Anne babam herkese yardım etti hepsi ev sahibi oldu birtek benim anne babam kaldı. En büyük nankorlugude onlara yaptılar hepsi halalarim amcalarım.   İnsan sevdiğinden değer verdiğinden nankorlukler gorunce kimsenin yanina yaklasi gelmiyor. İnsanlar sogudum. Bildiğin biriyle konuşurken 10 kere düşünüyorum. Evimden cikmiyorum. Kimseyle de muhattap olmuyorum. Herneyse. Konu sarpasardi eşinin böyle davranmasi çok üzücü gercekden karşısına geçip konuşsan konustunmu hiç. Eminim konusmussundur. Ben bu kayinvalideleri gorumceleri eltileri anlamıyorum . Neden herkes kendi hayatına bakmıyor eline ne geçiyor  sen boşver onları. Ben herşeyi kafama takan biriiyimdir en ufak şeyi bile düşünür düşünür aklımdan kurar kurar kendimi bitiririm. Şu 1 aydır kendime geldim sayılır bazen yine ağlama krizlerim tutuyor. İnsan aynı evin içinde olmayınca hicbirsey anlamıyor malasef inşallah eşin bundan sonra arkanda olur sana sahip çıkar ne diyim :(
tarafından
konusmaz olur muyum defalarca kinustum ... gunduz msj atiyorum seni ozledim swni seviyorum.diye ama o aksam gekince sofrayi dagitiyor ..... evelendim evlenli kendimi o kadar torpuledim kiii bn eski bn olsam kalan tabaklaridapencereden atardim sofrayi kaldirmaz haliyi silmezdim ustune bagirrdim kizardim haksiz oldugunu soylerdim... ama hicbisey yapmadim  dogum yapali 13 gun oldu ve  ne yapacagim bilemez haldeyim.nasil davrancam artik bilemez haldeyim sadece haliyi silerkwn sessiz sessiz agladim kendi kendime acidim kendi halime acidim ben eski ben olsam karsimda babamda olsa haksiz olsa cevap verrdim ama sustum.sadece ...... .. ve kaynanaya gelince rabbim aranizi daha da iyi etsin canmmm .. bend eboyle msjlar gorunce cok.kotu oluyorum iste bak senin kaynannda insan venimkide insan ... ya bi insan niye boyle yapar ki anlamiyorum bu sabahta sirf yumurta yemiyim diye cekmeceye saklamis ustunu ortmus ne diyimki yani ben simdi ... teyze hala amca dayi heosini attim zaten 4 yillik evliyim iki kere evlerine gitmedim onlarda kaynanam.yuzundwn bana gelmiyorlar anneme.babama hafta sayar saat verir oyle giderim ..... herseye ragmen susuyorum
tarafından
Çok üzüldüm gercekden. Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah böyle zamanlarda soylicek birşey bulamam hiç teselli edemem. Çünkü bilirim soylencek hiçbir söz birşeyi degistirmiyor. İnsanları söyledikleri hikaye gibi geliyorAllah hepsininnkalbine iyilik versin. İnşallah tez zamanda feraha çıkarsın.  Elbet birgün onlarda eline düşer. Okurken sinir oldum
tarafından
amin insallahhhh .... kimi okurken bile sinir olur yipranir kimi yasarken sabretmek zorunda kalir ......
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Hayırlı geceler :))
tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Oofffff :(((( :(((((
tarafından
Nolduuuu :(
(163,325 puan) tarafından
Hic etrafimda karakteri oturmus kaliteli insan yok