0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Oğlum 5 yaşında beni yaşlı amcaya vermen değilmi geçen odamda düşündüm küfür ettim tiye beni yaşlı amcaya verdin çok ağladım diyor birde geçen kolum kırılırsa beni hastahane götür dedi birşey daha dedi dilim varmıyor yazmaya kızlar kendi odasında hiç yatmak istemiyor neden olur acaba 

8 Cevaplar

+1 oy
(13,675 puan) tarafından
Youtube izliyorsa o çok etkiliyor izlediği videolardan kaynaklı
(9,080 puan) tarafından
evet. pk xd oyun videolari ceken bi danglak var . asiri korkutuyir. benim kiz da izledimi hemen anliyorum zoril ziril aglayarak gece yanima geliyir. bi ara komple yasakladik gecti korkulari. iki haftadir tableti aldi bikac kere yine korkdu 8 yas. 5 yasindayken zaten full korkuodu
(867 puan) tarafından
Yok telefon izlemiyor çok uzun süredir
tarafından
Katiliyorum bende yakaladim bi kac kere artik youtube yasak zombiler cikiyo yatagjn altindan korkunc busey cikiyo golgeden korkuyolar cocuklaf sozde korkmamayi ogretecekler ama cocuk korkmayi ogreniyo asil gecen biri de avmde slanderman mi ne zikkimsa onun golgesini yapmis bizi kovaliyo diyodu  oralarda biri cocuguna yasli amcaya vercem seni ya da yasli biri cocugu kacirirken falsn gorduyse obdan etkilenmis plabilir
-Reklam-
0 oy
(10,197 puan) tarafından
Yaramazlık yapınca teyze iğne yapar seni amca götürür falan dediniz mi hiç 
(867 puan) tarafından
Yok demem öyle şeyler
0 oy
(932 puan) tarafından
Bugün kızımın sınıfında biri durduk yere ağlamaya başlamış. Çocuk evde bir video izlemiş korkmuş okuldada ağlamış. Kesinlikle videolar etkiliyor
(867 puan) tarafından
Uzun süredir izlemiyor ama önceden izlediklerimi acaba aklında kalıyok
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Cizgi film cok mu izliyo 

Siz yaninda tv den herhangi bi program ,haber falan izliyo musunuz
(867 puan) tarafından
Evde TV hiç açılmaz neredeyse telefon izliyordu çok uzun süredir izlemiyor onuda
(6,541 puan) tarafından
Okula gidiyo mu krese yani
(867 puan) tarafından
Anaokuluna gidiyor
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Sordunuz mu peki ne diyor birimi korkuttu acaba 
(867 puan) tarafından
Sorduğumda kendi odamda düşünüyorum diyor
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Benım kızım da 6.5 yaşında hâlâ daha kendi odasında kendı başına uyumuyo oturuyorum başında bekliyorum ne yaptıysam olmadı oğlumda 5 yaşında diyeyim oda ablası korkuyo diye onun yaptığını yapıyor tek uyumuyo illa beklicem her gün
(867 puan) tarafından
Gece uyanıp gene yanıma geliyor benim ki farklı odada uyudum gene buldu beni
(14,125 puan) tarafından
Evet evet onuda arada yapıyor birşeyde izlemiyor neyden korkuyosun diyorum şundan korkuyorum da demiyo ki
(867 puan) tarafından
Çok zor durum valla
(14,125 puan) tarafından
Allah kolaylık versin dertleri hiç bitmiyor
0 oy
tarafından
biri yaramazlık yaparsan yaşlı amcaya veririz seni demiş olabilir, ama en büyük etken izliyorsa YouTube  
(867 puan) tarafından
Yok canım izlemiyor uzun süredir ama önceden izlerdi galiba aklında kalmış elim ayağım tutmuyor bazen öyle şeyler diyor ki
tarafından
içerikler çok kötü, çok dikkat etmek lazım ama çevreye de dikkat et eğer birileri bir şey diyorsa ya da arkadaşları falan
(867 puan) tarafından
Olabilir okula başladı çünkü iki hafta oldu daha huyları değişti birde ayrı bir özgüven geldi
tarafından
öğretmenle ilgili bir sorun olabilir mi? benim ablam altına kaçırmaya başlamış, ilkokul öğretmeninden dayak yiyormuş, dememiş de gece altına yapmaya başlamış.
(867 puan) tarafından
Yaaa Allah'ım iyi insanlar ile karşılaştırsın
0 oy
(867 puan) tarafından
Benim çocuğumda öyle tel izlemez geceleri uyuyamaz oldu değişik değişik şeyler anlatıyor
(1,052 puan) tarafından
Kendi kendine mi cevap oldu bu şimdi
tarafından
Evet öyle oldu :)
(1,052 puan) tarafından
Fazlada olmamış aslında:)))
tarafından
:Ddddd hayır cevap falan beklerse diye yazdım.;)
(867 puan) tarafından
Ay evet ya kendi postumummuş valla biri aynı şeyleri yaşıyor sandım iki erkek çocukla benim kafanın geldiği durum

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 815 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (925 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 878 göst.

Kategoriler