0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (796 puan) tarafından
Kızlar 39 haftalık hamileyim ve grip oldum burnum akıyor halsizim öksürük başladı bu hafta doğum yaparsa yaparsam bebeğe de geçer mi doğunca nasıl bakicam bebesi hasta ederim diye korkuyorum inşallah 3 5 gün sonra doğar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bebeğe bişey olmaz Allah'ın izniyle dikkat et kendine iyileşmeye bak geçmiş olsun rabbım acil şifalar versin kolay doğumlar nasıp etsin sana <3:kissing:

(796 puan) tarafından
Amin amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(3,710 puan) tarafından
Bende 33 hafta hamileyim dün aniden grip oldum öksürük ve vücut ağrısı başladı dünden beri 3 4 tane parol içtim şuan da biraz daha iyiyim vücüt ağrısı çok fazla bende. Ben youtubeden araştırdım doktor ateşiniz yüksek değilse çocugunuza geçmez VS diyordu ama sen yine de git doktora sor ona göre yol izle 
(796 puan) tarafından
Anne karnında bişey olmaz zaten de hani iyilesmeden doğum yaparsam nasıl hapsurup oksururken kucağıma alıp emzircem diye düşündüm :)
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Merak etme canım bebek kendi kesesinde. Olduğun gripten nezleden etkilenmez. Ben de 14. Haftamda covid olmuştum ilk öyle korkmuştum bebeğe bir şey olur diye doktor öyle söylemişti. Kese içinde merak etme tedirgin olma diye. 
(796 puan) tarafından
Anne karnında bişey olmaz zaten de hani iyilesmeden doğum yaparsam nasıl hapsurup oksururken kucağıma alıp emzircem diye düşündüm :)
(2,763 puan) tarafından
C vitamini tüket canım. Bol bol su iç. Sıcak şeyler tüket.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 253 göst.
8 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,400 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,684 soru

24,187,069 cevap

336,706 kullanıcı

...