0 oy
253 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (205 puan) tarafından
Kızlar Akşama misafirim var menü önerir misiniz akşam için saat 6.30'da gelecekler Babamlar gelecek Ne yapacağım bilmiyorum sizleri sormak istedim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çorba varsa tavuk patates ya da köfte patates at fırına pilav salata tamamdır 
(163,384 puan) tarafından
taciz
-Reklam-
0 oy
(7,004 puan) tarafından
Fasulye pilav  çorba tavuk 
(205 puan) tarafından
Benim de aklıma geldi ama basite kaçar mı diye düşün
(7,004 puan) tarafından
yo niye kaçsın cnm
0 oy
(4,271 puan) tarafından
Ani mi gelişti canım, çünkü bizimkilerde gelecek ben menü hazır olmadan çağıramam :)
(205 puan) tarafından
Aman da ben menü hazır olmadan artık vermem de Eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş akşam gelin dedi az önce aradı işte babanlarla konuşmuyorsun akşam gelecekler yemek hazırla ben de o yüzden
(4,271 puan) tarafından
O zaman sebzeli soslu tavuk yap , yanına pirinç pilavı bı de cacık yeterli olur bence
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Fırına bir tavuk at varsa soslu patatesli olur elma dilimi güzel oluyor princ pilavı yanına bir çorba çeşitli salata güzel olur 
0 oy
(109 puan) tarafından
Benimde dün vardı bebek görmeye geldiler benimde geç haberim oldu basit kolay şeyler yaptm 

Tavuk patates soslayip fırına attm 

Pilav 

Salata

Kayısı hoşafı 

Çayın yanindada kek yaptm 
(1,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benimde anı gelişti 12 de aradılar akşam 9da esmin kuzeni demiş gelcez şimdi karı kocami gelcek bilemyorum kayın pederim aramışlar onalr geldmi bir sürü kişi geliyor esmin amcalrindan birilerirde yanına katı veriyorlar ancak isim biti Sarma var koycam eşim Allh'dan erken gelcek tatlı çerez alsın diyom yeterlmidir onlar acelecililer biraz bide eşimin akraba geldimi haber vermezler son daka ev nerde nerde oturyonuz gelcez yada evi bilende direk geliyorlar geçen sende düşün gelmişler eşmi aramışlar kapıyı açın eşimde işte aradı misafirler var kapıyı açın bı baktım ne 2 3 aile birden market uzak evde hazır birşey yok pazarda gelmstim mutafak savaş alanı ne sinir olmuştum o gün eşimde 9da yemek vakti degil diyor karişda gelcekler uzun zamandır gelmemişler bebek için gelcez demisler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 195 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bsranr222 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bsranr222 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 388 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 395 göst.