0 oy
349 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,072 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

i

ses seda yok evde banyodaydim ben . ula ciktim cck yok. ablamizin yatagina girmis yatmis yastiklarin altina da girmis . boh kadar boyu var turlu turlu huyu var:) iki yastikla kamufle olmus komple:)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alemler yaaaaa 

Yine bakimlardasin caspiriyeee
(9,072 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
aynen:) kil maskesi yapayim dedim onu bekletirken bulasik makinasini bosaltacim:))
tarafından
Elektrikler gitti yaa bizim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende çocuk yüzune boya srdu sandım :D

(9,072 puan) tarafından
yok yok kil maskesi:)))
tarafından
Bende de var maske duruyo çekmecede: D yakiyo mu o maske
0 oy
(12,151 puan) tarafından
O nasıl yatak öyle ranza mıydı kız
(9,072 puan) tarafından
alti dolap ustu yatak :) buraya bi resim atcam almak isteyen olurmu acaba istanbul kartal civarindan diye . du aklimdayken koyim satarken postu duzenlerim.:)satcam cunku :)degiscez simdi ikinci cck piyangodan cikinca:) ben tek cck kizima gore odami almistim zamaninda. bikac sene hevesini alir sonra genc odasi ile degisirm demistim. oglan piyangodan vikinca mecbur yine ranza aldik henuz gelmedi
0 oy
(1,417 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok güzelsin maşallah benim kızda evden kaybolunca korkuyorum evin küçükte tehlikeli bişey yapar diye mmasanin üstüne çıkmış kaşla göz arasında yaramaz bir kız
(9,072 puan) tarafından
minik edepsiz :)
(1,417 puan) tarafından
☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Kiz yazıyı okumadan önce sandim ki cocuk üstü basıni ve senin yuzunu batirmis..kendi kendime nasil sinirlenmeden foto cekmis diyom:)
(9,072 puan) tarafından
:)) yok o yetenek de var zor durumlarda once resim ceker olumsuzlestiririm ani:) sonra temizlige dalar sinir kirizi gecirirm:)
0 oy
tarafından
Ayy bu ne güzellikk :) ben kapalı sanıyordum seni açıkçası.. 
(9,072 puan) tarafından
tisikkur kuşum:) yok acigim   kocam belki kapanir umidi tasiyor ama kolay kolay olmaz  o bende bu yastan sonra:)
tarafından
Kendini nasıl rahat hissediyorsan :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 575 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,037 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 940 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,027 göst.
27 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,126 cevap

350,077 kullanıcı

...