0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,853 puan) tarafından
Uzun zamandir buraya girmiyorum ama simdi bir sorumla karsinizdayim kizlar .insAllah basina gelen olmamistir ama ben yinede sormak istiyirum .

2 aydir  sol gogusumde agri var .gecen ay belki adet gunune yakindir diye kafaya takmadim simidide var ama adet gunume yakin digil ve sadese solda var qol tarafdan.ve adet gunlerine yakin agri olmazdi uzun zamandirki.elime hic bir kitle falan deymiyor.belki yasayan oldu boyke bisey bos yere dra gitmekde istemdim  .meme kanseri olubda ilk evrelerde  agri falan hissetdinizmi yoksa direk kitle falanmi deydi elinize

2 Cevaplar

0 oy
(1,901 puan) tarafından
Bendede hassasiyet ağrı olmuştu doktora gittim kist çıktı zararsız. Normalde ara ara ağrım oluyo regli günlerime yakın daha çok oluyo. Elimede bişey gelmiyo kendimi muayene ederken. Git bi genel cerraha bi usg çeker sana enazından için rahat eder 
(3,853 puan) tarafından
Kist cikti dediyinde elinize deymiyirdu dimi?
(1,901 puan) tarafından
Yok doktor demese haberim bile olmazdi
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Aynen bende de oluyor kalbim mi göğsüm mü bilemiyorum genel cerrahıye gittim . 31 Aralığa ultrason verdi

Ölmezsem gelirim dedim 
(3,853 puan) tarafından
Allah korusun .bisey olmaz insAllah.ama neden o kadar gec randovu verdi baska dta gitseydin tekrardan.
Hangisine gitsen banada yazarmisin lutfen donucu
(1,445 puan) tarafından
Maalesef Hatay'da pek sağlam hastane yok o yüzden çok kalabalık oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,837 soru

24,174,746 cevap

336,051 kullanıcı

...