0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (9,893 puan) tarafından
En çokta sabahları oluyo çok dönüyo rahatsıž ediyo beni bazen mideme etkiliyo napsam hangi doktora gitsem anlar neden sebebi  böyle oluyo 

5 Cevaplar

0 oy
(585 puan) tarafından
Kanın ve vitaminlerin düşüktür canım doğum yaptın diye hatırlıyorum seni ondan olabilir..dahiliyeye git yada sabah erkenden aile hekimine git kan ver
(9,893 puan) tarafından
Doğum yaptım kan takviyesi almıstım ama yeterli olmadı mı ki
(9,893 puan) tarafından
Yarın aile hekimine gitcem ben çocuğu kontrolü var olmadı söyler kanıma baktırım
(585 puan) tarafından
Sadece kan takviyesi ise yaramaz ki belki vitaminsizlik vardır sen doktora de geçmiş olsun
(9,893 puan) tarafından
Kan takviyesi aldım beyaz kan takviyesi bile aldım yarın soracam bazen çok kötü oluyom bide sinir bile geliyo bazen
-Reklam-
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Bende oluyordu 40 50 yaş aralığı da yüksek sterein gergin hayatın getirdiği vertigoya merhaba dedim 22mde şuan 30 um kulak kristallerin oynamış olanili verigi deniliyor inşallah olmamissin basın döner pervane misali normalde 40 50 yaş hastalığıdır çilenin getrdigi rahatszilar ...
(9,893 puan) tarafından
Bügün adet oldum dahada kötü oldum bakalım adet geçsin devam ederse göstercem
0 oy
(917 puan) tarafından
Arkadaşım aynı şikayet ile gitti kulak kristalleri kaymış sizin de öyle olabilir çünkü onun da midesi bulanıyor hamile değil ama
(9,893 puan) tarafından
Adet oldum bugün ama birazdaha kötüydum şimdi biraz iyim
(917 puan) tarafından
Nörolojiye gidebilirsiniz devam ederse
0 oy
(6,777 puan) tarafından
Kan değerlerine baktır canım o yapabilir bende de var o sorun cuma gitcem bende 
(9,893 puan) tarafından
Adet oldum bugün daha kötüydüm
(6,777 puan) tarafından
Kanama da eklenince daha kötü yapar benim de 15 gündür kanama geliyor halim falan kalmadı
(9,893 puan) tarafından
Çok kötü oldum bugün ya baş ağrısı midem çok kötü oldu genelde hep kasıklarım ağrırdı ama sezaryandan sonra hep bunu yaşamaya basladım bazen adet olmadan oluyo bunlar gitcem doktora
(6,777 puan) tarafından
Mutlaka git canım elbet başka sebep vardır
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Zamanın hastalığı herhalde bu aralar herkeste aynı problem kuzum geçmiş olsun bi git bakalım ne diyecek

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
6 cevap 711 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,974 soru

24,066,311 cevap

330,386 kullanıcı

...