Canım benim ilk doğumumdu.Kendimi normale hazirlaadim ve normal olsun diye her şeyi yaptım.merdiven ,perine masajı,yürüyüş, her gün 2 defa banyo ,hurma falan filan 40+3 oldu oğlum gelmedi.kilosu 4 kilo üzeri dediler.Doktor dedi sezeryana alalım yada suni sanci verelim.Yirtij fazla okur bebek takilabilir dedi Ama hiç açılmam yoktu 1 cm sadece bende doktoruma güvendim sezeryan oldum.Daha öncesinde hep insikak duasını okumuştum.sezeeyan oldum.Basim falan ağrımadi. karnıma bastirdilar ve 15 kg torba koydular.Biraz o acıttı.Sonra üzerini giyebilirsin dedi giydim ayaklandım ve yürüyüş yaptım hiç oturmadım. Tek başıma bütün hastaneyi turladım.2 gün sonra eve geldim ağrım oldukça yine yürüdüm dikkat ettim .dikişler çabucak iyileşti 4. Gün ağrı sızı falan hiç kalmamıştı Ben iyi ki sezeryan oldum kim ne derse dedim.Dogumhanede o kadar kadın normal dogum yaparken bağırıyordu psikolojik olarak etkilendim .Ben iyiki sezeryan oldum burada doktor falan da çok çok önemli.Sadece tek sıkıntı eşimin akrabalari günde yüzde defa aradıkları için bir daha telefonu yanıma almayacağım. Kimse ile konusmayacagim