0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,973 puan) tarafından
Kızlar merhaba ilk defa böyle bişey oldu bugün eşimle birlikteligimiz sırasında bir kanama oldu bunu birliktelik bittikten sonra farkettik tabiki çok korktum herhangi bir agrı acı zorlama vs olmadı vajinada kurulukta yok adetim biteli 12 gün oluyor zaten korunuyoruz 6 ay önce doğum yaptım neyse aradan 4 saat geçti az önce yine kanamam geldi bir damla kadar kasık ve bel agrımda hafif vardı adet kanaması olabilirmi sizce adet düzensizligimde hiç yok ama çok şaşırdım tedirgin oldum böyle bişey başına gelen varmı aranızda

2 Cevaplar

0 oy
(7,013 puan) tarafından
Düşük mu yaptin  ya da yerleşme kanaması mi hamile olabilirsin  kan tahlili yap
(1,973 puan) tarafından
Canım ama baya sıkı korunuyoruz yinede olma ihtimali nasıl olabilir yinede test yapıcam tabiki
(7,013 puan) tarafından
Zaten korunanlar hep hamile kalıyor cnm  için rahat etsin diye yap  hamile değilsen doktora git basur  da olabilir
(1,973 puan) tarafından
Kanama devam ederse kesin gidicemde basur ne alaka canım
(7,013 puan) tarafından
kanama deyince aklıma.o geldi tahriş olmuş olabilir  zorlama olmuşsa
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Cnm bendede oluyordu enfeksiyon büyük ihtimal doktor fitil vermişti doktora git derim birde sarımsak turşusu alıp yemiştim günde 3 diş fitil den sonra devam ettiği için sarimsak doğal antibiyotik zaten iyi geldi kesildi artık 
(1,973 puan) tarafından
Belirtisi neydi peki kokulu akıntı vajinada yanma ağrı falan varmıydı
(1,288 puan) tarafından
Yoktu sadece ilişki sonrası leke kan geliyordu
(1,973 puan) tarafından
Anladım bendede yok çünkü ve ilk defa oldu böyle gidiyim bende doktora ama korkuyorum jinekolojik mıayeneden:(
(1,288 puan) tarafından
Ben korkuyorum ama acımıyor cnm sağlığından önemli değil gidene kadar sarımsak turşusu al ye günde 3 diş
(1,973 puan) tarafından
Tamam canım yapıcam çok sağol:)
(1,288 puan) tarafından
Ric ederim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.