0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Akşam masterchef de lahmacun yaptılar oğlumun canı çekti benden istiyo ama ben hiç yapmadım daha önce hep dışardan söyledik yapanlar tarif verir misiniz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Masterchef izlerken bizimle canımız çekt az önce kolay tarif vaktim yufkadan yapmayı planlıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tavada oluyor canım hamuru açıp iç harcını sür tavaya koyup kapağını kapat altı kızarınca al çok güzel oluyor 
(172 puan) tarafından
Fırına koymayayım mı hiç
tarafından
Fırında uzun sürer diye düşünüyorum tavada daha pratik olur sanki siz bilirsiniz tabikide iki türlüde olur
0 oy
(5,819 puan) tarafından
Ben lavastan yapiyorum cokta guzel oluyo. Kiymasi icin netten tarif bakabilirsiniz. Olcu ne kadar yapacaksiniz bilemiyorum cunku.
0 oy
(95 puan) tarafından
Yufkadan yaparsan çok güzel oluyor. 
(172 puan) tarafından
İlk defa duydum
0 oy
(163,443 puan) tarafından
domates maydanoz biber sogan vs tum malzemeleri robotla cek kiymayla karistir baharatini tuzunu koy ic harc tmdir hamur bildimiz un su tuz firinda olmaz hem elektrigi cok yakar hemde gec pisirir tavada pisir hizli ve pratik
(172 puan) tarafından
Teşekkür ederim kapaklı mı olsun tava
tarafından
Yok be tavada hiç güzel olmuyor

Sen fırında yap bacim
citir istersen kapakli yap esmagg firinda gec pisiyo ve elektrik israfi oluyo o zaman ic hazirlasin direk mahalle pidecisine gindersin
tarafından
Valla ben fırında yapıyorum veriyorum fırını 250ye hemen pişiyor
(172 puan) tarafından
Çok bi pideci yok canım Burlarda pek de yapıvermiyorlar pideciler onlardan yiyelim diye
pideciye ic goturmek daha mantikli aslinda ben makimasini aldim kullanmaya kiyamadim tr goturuyum dedim goturemedim paketli duruyo simdi☺️
sen 1er tane dene tavada firimda hangisi daha guzelse onu yap
(172 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(263 puan) tarafından
Canim harcı yap fırına gönder dahanrahatsin  
(172 puan) tarafından
Buralarda pek yapmıyor canım fırıncılar
0 oy
(201 puan) tarafından
Ben tavada yapıyorum güzel oluyor iç harcını sürüp kapağıni kapatirsin mükemmel oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 780 göst.
19 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 438 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elinaa (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekayy (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 598 göst.
21 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,325 soru

24,097,509 cevap

332,181 kullanıcı

...