0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Pazar günü arabayla gelirken nefesim daraldi basim döndü konuşamadim bayilacak gibi oldum cami actim biraz kendime geldim dun aksam da kalbim hizli hizli carpiyor basim dönüyor nefesim kesiliyor gibi oldu oturdum biraz sade sodaya limon sıktım ictim biraz rahatladım yüksek tansiyon falan mi bilmiyorum nereye randevu alacagim 

6 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
Göğüs hastlaıklari bölümüne canim

Ama pskolojik te olabilir 
(747 puan) tarafından
Cok şükür sonunda delirtmeyi basardilar o zaman:)) sağolasın canim sirayla hepsine gidecegim zaten boyle olduktan sonra da aglama hissi geliyor çöküp kaliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dahiliye ye git önce o bakar sorun varsa yönlendirir seni
(747 puan) tarafından
Aldim canim dahiliyeye
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Büyük ihtimalle panik atak olabilir   
(747 puan) tarafından
Bu olaydan sonra da hep aglama hissi geliyor ama aglayamiyorum
(7,617 puan) tarafından
Tetikleyen bı olay mı oldu   mıde sorunu  geırme felan
(747 puan) tarafından
Yoo bayadir kotu bisey yasamadim koyde dugun vardi ordan donuyorduk midem falanda rahatti anlamadım burun kanamam oluyordu ona istinaden dahiliye randevu aldim bakalım
tarafından
Burun kanaması tansiyondan oluyor
0 oy
(5,875 puan) tarafından
Bana bedenen degilde ruhsal gibi geldi. Panik ataginiz olabilir. Psikiyatriyi de atlamamanizi oneririm.
(747 puan) tarafından
Burun kanamam falan da vardi dahiliye aldim artik olmazsa sonra psikiyatriye falan da giderim
0 oy
tarafından
Cigerlerde leke olabilir koronadan sonra birçok kişide kaldı malesef . göğüs hastalıklarına al canım film çekerler kardesimde , kaynanamda oluyordu öyle dediler .
(747 puan) tarafından
Tamam canim sagolasin gecmis olsun
0 oy
(10,406 puan) tarafından
Cnm arada oluyor psikolojik tır benimde baş dönmesinde snr oluyordu ve norlojiye gittim devam ederse psikiyatri ile görücem 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,409 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,178 soru

24,121,216 cevap

333,480 kullanıcı

...