0 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kreş ve anaokulu için başvuru yaptık. Okul aile birliği için 3 bin, ödenecek diye ödemenin olduğu bir bilgi kağıdı verildi. Anlamadım sey bu fiyat her ay mi

13 Cevaplar

0 oy
(857 puan) tarafından
Yeğenlerim özele gidiyor her ay 3.500 ben devlete verdim dönem başı 2.000 
(7,974 puan) tarafından
Devlete neden ücret ödüyorsunuz anlamadım. Benim oğlum 2 yıldır gidiyor ücret yok. Geçen biri daha yazmış aylık 7 bin diye devlet okulu
tarafından
Arkadaşlar ben o ücretin her ay mi yok sa teksfl mi verilfigni aoylruyorum.
(9,080 puan) tarafından
her ay alan da var  tek seferlik olabda. sen once o parayi ne icin istediklerini bilmen lazim. yari ozel yari devlete ginderdim kizimi ben 1000 ilk donem 1000 ikinci donem verdik kayit parasi diye geciodu. 120 tl de aylik aidat veriyordum 2021 senesi. bazi devlet okullari her ay ucret aliyor yukarida dedigim sebeplerden. senden o para ne icin istedindi onu hilirsen her ay mi tek seferlikmi kirtasiye masrafi mi bagis mi aidat mi ne icin bilirsen zaten ortaya cikar her ay ki yoksa tek seferlikmi oldugu
(9,080 puan) tarafından
yusuf eymen bazi devlet okullari proje sinifi aciyor 3 yas sonrasini aliyor. normalde 4 yaş uzeri aliniyor ya anaokulunua. proje sinifinda kucuk yas ccklar var.  ayri bir ogretmen geliyor. klube katilan ogrenci gibi dusunup para isteniyor klup ucreti gibi. yada yasi buyukse ccgu. 4 yas yzeriyse yarim gun zaten devlet diye ucretsiz. ogleden aonra da klup oluyor farkli ogretmen geliyor. cvk tam gun kalmis oluyor . ogleden sonrasi icin klup ogretmeni icin ucret isteniyor. yoksa yarim gun yasi tutan vovuga devlet para istemez
(7,974 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Özel değilse muhtemelen dönemlik paradır canım
0 oy
(8,312 puan) tarafından

Devlet ilk dönem 1 kayıt alıyor 2 dönem 1 kayıt alıyor o da toplam 5 küsur ama önden 3.000 lira istemiyorlar vermeyin yasak istenilen para benim maddi durumum yok sadece anaokulunun aylık ödemesini verebilirim diyin. 

Ayrıca ödemeyi de müdür yardımcısı yahut müdür istiyor okul aile birliği Ne alaka anlamadım
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Bizden etkinlik parası istendi 3 buçuk iki taksitle ö diycez. Onun dışında aidat 1235 tl okulda ara öğün veriliyo devlet bağımsız anaokulu. Mesela bu ay okula hoşgeldin partisi olcak bide kukla şov yapılcakmış oraya etkinlik yaptıran görevliye veriliyormuş bu ücret
0 oy
(769 puan) tarafından
Devlette her ay 3 bin olur mu kız, 1 kereliktir o. Aslında onu almaları da yasak bildiğim kadarıyla. Kırtasiye, yemek anlarım da okul aile birliği ne yani
0 oy
(3,154 puan) tarafından
1 seferlik o her ay olan bişey değil yemek veriyo mu okul 
tarafından
Evet yemek var tam gün.
(3,154 puan) tarafından
Her ay o zaman canım yemek parası o istediği yarım gün benim komşum 1 500 verdi senin kahvaltı öğlen ve ikindi çayı 3 öğün normal o fiyat aylık 3 bin karşı komşum sadece ikindi çayına 1 500 verdi
0 oy
tarafından
Evet öyle dedilerse aylık 3 bindir devlet okulu fazla istiyor ya bizde verecez 150 TL her ay
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Yemekli ve tam günse eğer sanırım her aydır bizim okulda da yemek var 1235 veriyoruz yarım gün 

Tam gün fiyatı farklı demişlerdi okulu arayıp sorsan daha iyi olur 
0 oy
(3,481 puan) tarafından
Bizde anaokuluna yazildik devletin aidat i var bizim ki çok uygun ya 250 TL aylık vericez
0 oy
(9 puan) tarafından
Devletse bir kere bnce özelse her ay verilir ki bunun bilgisini verirler ben oğlumu kreşe verdim 6.500 her ay vericegiz servis içinde yemek dahil tam gun
0 oy
(5,931 puan) tarafından

Normalde destek istenir size dirke tutar mi belirttiler :) bizdende desteklerinizi bekliyoruz dediler biz istedigimiz meblagi attik. 1 kerelik istendi ama sonrasi velinin insiyatifinde. Okullarda yeterli butce olmadigi icin ben verilmesini abes bulmuyorum. Oglumun okulu da tertemiz piril piril,hic eksikleri yok. Ama evimin tam karsisindaki okulda anaokuluna gitti. Bagis vs hic alinmazdi ama okul les gibiydi. Cocuk tuvalete giremiyodu.

0 oy
tarafından
Tek seferlik olabilir. Bize okul aile birliğine (bakıcı abla parası diye) 6000 istediler tek seferlik ti ödedik bitti. Yemek ve aidat olarak her ay 1235 ödeyeceğiz ben o durumdan şikayetçi degilim okulda sıcak yemek veriliyor iyi oluyor 
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Yarı özel yarı devler mi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.