0 oy
641 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Şakayla karışık bana sende beyin yok sen kilolusun ***** falan diyor kaç kere dile getirdim benimle böyle konuşma bi daha diye gerçekten böyel konuşursa evden gitmeyi düşünüyorum kaldıramıyorum artık

17 Cevaplar

0 oy
(3,655 puan) tarafından
Ne güzel gözünü korkutmuşsun öyle kocanın bana da biri öyle dese bende kaale almam biraz sert durun onsuz da hayatınızın devam ettiğini hissettirin tavrınızı koyun görmezden gelin. Burnunu sürttür bakalım yapıcak mı bir daha 
(308 puan) tarafından
Öyle yapıcam kızımı da alıp giderim bugün telefonda bana ***** dedi 3 yaşındaki kızım duydu babasına baba ayıp anneme deme öyle Dior
-Reklam-
0 oy
tarafından
sen de söyle. çatçat yüzüne vur bakalım hoşuna gidiyor mu beyefendinin
(308 puan) tarafından
Bazen söylüyorum ama söylerken kendim bile rahatsız oluyorum
tarafından
bence de hoş bir şey değil, ben de söylesem o utanırım ama bunu hakkediyor belli ki. sanki bana kıvanç tatlıtuğ kendisi.
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Insanlar goruntude ariyo bktm tum wrkeklerd 
0 oy
(585 puan) tarafından
Sendede adamlık yok hayatım koynunda yattığın kadına hakaret edecek kadar aşağılıksin de 

Ay sinir oldum kız kusura bakma 
(308 puan) tarafından
Bende hala sinirliyim aklımdan çıkmıyor
0 oy
(12,062 puan) tarafından
Sende onu rencide et bakalım nasıl oluyormuş.
(308 puan) tarafından
Arada ediyorum ama kendime yakıştıramıyorum
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Nir kendi kartal Tibet  mi, önce dönsün kendine baksın hiçte oralı olmaa canimm nartsiist adama bak sen 
(308 puan) tarafından
İşte gelde anlat
(1,680 puan) tarafından
Yahu bosver esim bana böle diyecek dönüp derimki  armuda bak armuda ,kışın olur ok gibi yazın olursun *** gibi
(1,680 puan) tarafından
B..o.kk
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyle bende çat çat söylerim yüzüne bazen bozulur. Ama umrumda değil
(308 puan) tarafından
Bende söylerim ama utanıyorum ya insan eşine bu kadar acımasız konuşmamalı
tarafından
O bana konuşuyor bende ona konuşuyorum :D acımasız olmak lazım bazen
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Böyle eşini aşağılayan erkekler aldatma meyilli oluyor genelde karşısındaki insanı acaba kilolumuyum boylemiyim piskolojisine sokmak icin
(308 puan) tarafından
Ya aslında 6 senedir bi sorun yaşamadık aldatmayla ilgili ama yaparsa öyle bişey herkes kendi yoluna bakar affım olmaz
(1,000 puan) tarafından
Tabikide oyle ben senin eşin öyle demedim canim yanlis anlama ama böyle dusunuyorum
Sonucta sizin aile hayatinizi bilemem ben genel olarak soyledim
0 oy
(262 puan) tarafından
hemen zayıflamaya başlayın utandırın onu. siz de ne eksik kusur görüyorsa onarın kendinizee onu. siz onun peşinizden koşacağına bu sefer o sizin peşinizden koşsun. 
0 oy
tarafından
Hic umursama bile kendin nasil mutluysan onun icin cabala esin birdaha o cumleyi kullanirsa aynanın karşısına götür zamaninda ben kördüm heralde tipe bak fln die sende onu ezikle mort olsun yada en ufak bi hatasinda direk yüzune vur
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Sende onun kusurlarını vur yüzüne bakalım sen şöyle böyle de bakalım hoşuna gidecek mi 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Hiç umursama bile. Eşimde Bi kere kilo vermeden önce ben koca ayı gibisin dedi güldü. (maşa'nın koca ayısı) bende aynada sen ne görüyorsun Allah askına kendine bir baksana yüzüne bakılacak yerin var mı şükret ben evlendim senle dedim. 1 sene oldu hala içerler :D
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Sende ona desene beyin olsa seninle mi evlenirdim diye., kendi lafını ona yuttur söylediğine pişman olur 
0 oy
(858 puan) tarafından
Eşim banada yapıyordu bir ara şaka yapıyorum diyordu bende şakaya gülünür ben gülüyormuyum beyin gelişimini bende şaka yaparak tamamlıyorsun sanırım dedim saygı olmazsa hiç birşey olmaz kendine gel dedim ama acayip sert bir şekilde o oldu arada yapmaya çalışıyor müsade etmiyorum saygını bana sakın aşma diye
0 oy
tarafından
Bunun şakası bile olmaz ciddi söylüyorum bak o kocana sağlam bir ayar vermelisin mesela konuşma kaç gün ciddi olduğunu görsün . Evden gitmeyi düşünme ona evi zindan et ki senin gönlünü alsın 
(308 puan) tarafından
Haklısın canım dersi hak ediyor
0 oy
tarafından

Ezdirme kendini . Gözdağı ver . Beğenmiyorsa niye evlenmiş görücü usulü mu

(308 puan) tarafından
Yok wllaha kuzum senelerce koştu peşimden hiç istemedim onunla evlenmeyi sonunda bende kabul ettim
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Aldatıyor olabilir yada gözü dışarı kaydı 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,981 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,979 cevap

332,462 kullanıcı

...