+1 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (246 puan) tarafından
1 haftadır annemin yanındaydım eve geldim bugün anneme çok düşkünüm öyle melek bir kadın ki çok özledim şimdiden evde çok huzursuzum özlüyorum yanimd oluşunu kokusunu niye böyle oldum ki çok seviyorum onu küçük çocuklar gibi ağlıyorum bu arada hamileyim acaba ondanmi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelik hormonları
(246 puan) tarafından
Yıprattı beni
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
En azından 1 hafta kalmışsın kuzum bu da bisey.

Ben 1 buçuk.yildir elimde kalan bir tutam saçına mezarından aldığım avuç toprağa üstünden çıkarıp yerine kefen giydirdigim hastane onlugune sarılıp kokusunu çekmeye çalışıyorum içime.

Hamileyim yeni öğrendim o haberi bile ilk onun saçını toprağını elime alıp ona verdim.

Oyle özledim öyle hasretim ki bi saatlik görme şansım olsun canımı veririm.

Sanki 5 yaşında kimsesiz evsiz barksiz gibiyim 1 buçuk yildir
(54,160 puan) tarafından
basın sağolsun Allah sabir versin canim
(246 puan) tarafından
Basın sağolsun cnm çok uzuuldum çok
0 oy
(11,465 puan) tarafından
Okurken madem anana bu kadar düşkündün niye evlendin diye geçirdim ki hamile olduğunu okuyana kadar. Hamilelik hormonları insanın Duygu durumunu alt üst ediyo çizgi film izlerken duygulanip ağladığını reklamlarda icerlenip.agladigimi hatırlıyorum :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
(246 puan) tarafından
Herşeye ağlıyorum oğluma gidip bakıyorum ona ağlıyorum Yanni ilk gebelikte böyle değildim boguluyo gibiyim
(11,465 puan) tarafından
Ne her gebelik bir oluyo ne her bebek aynı oluyo hormonlardan oluyo geçici bir dönem
(246 puan) tarafından
Geçsin bı ann önce içim çıktı çeşme gbi agliyorum
(11,465 puan) tarafından
Ya bir keresinde eşim bana bisküvi vermedi diye saatlerce hüngür hüngür salya sümük ağladım. Oda vermedi değil he şu hani benim o reklamlari var ya adam şakasina benim o yaptı çekti buna saatlerce ağladım şimdi aklıma geldikçe gülüyorum :) geçer zamanla
(246 puan) tarafından
Sen daha betermissin cnm güldürdün benj
0 oy
(3,686 puan) tarafından
Hamilelik hormonlarından oluyor bu yani normalinden daha fazla oluyor hamile iken. Bende mesela normalde duygusal biriyim ota boka ağlarım ama hamileliğimden beri daha da duygusallaştım. Sonra aniden iştah kesilmesi başladı bende hem açım hem canım bişey istemiyor çok değişik 
(246 puan) tarafından
Valla ağla ağla canım çıktı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 365 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 333 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu