0 oy
1,813 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından
Sorum yukarda :)

46 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Beraber ögrendık  dokturda
(628 puan) tarafından
Allah bağışlasın:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esim gece calisiyor genelde sabah saat 4 4.30 gibi eve geliyor o gelmeden yapmistim bu arada 13 subat tarih 14 subat icin hediyeden vs konu acildi istemiyorum sende isteme falan demistim artik evliyiz evliligin 4. Ayı bu arada dayanamadim gece kalkip yaptım esimde cok istiyordu baba olmak saat gece 4.30 da soyledim uyuyamamistik sabaha kadar oturup agladık ilk oldugu icin bilmiyorum ne yapcam nereye gidecem kontrole hastaneye kese gormeye gittik doktor ikiz dedi birde hastanede oturup agladik bizi gorenler bi yakıninızı falanmi kaybettiniz diyordu elhamdülıllah allah isteyen herkese nasib etsin simdi 36 haftalik olduk 1 hafta sonra allah nasib ederse kucağımizdalar 
(628 puan) tarafından
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
tarafından
Amin tesekkurler
0 oy
(2,285 puan) tarafından
O kadar agrım vardıki bel ve kasık ağrım hiç duramıyordum ha bugun adet olcam ha yarın derken olmadım adet eşim ısrar ederk acile götürdü neyin var diye kan falan aldılar sonuç olarak böbrek taşı düşürüyorsunuz dedi serum falan taktılar size ilaç vereyim düzenli kullanın dedi neyse ev geldik eşimi karşi kasap arıyor abi hadi gözünaydın baba oluyorsun diye biz bi şaşırdık sonra anladık ki doktor bilememiş eşim arkadaşi saglık persoleniydi orda O bakmış hamile olduğumu görmüş bize ulaşamayınca kasaba ulaşmış yenge ilaç içmesin hamile diye biz böyle öğrendik 
(628 puan) tarafından
Hahha :D kasaptan öğrenmek oda farklıymış:D
0 oy
(1,423 puan) tarafından

İlkinde ihtimal vermiyorum kusmaktan oluyodum gecenin 4 u annem eşim ben eczane aradık ikisi de kapıda bekliyordu :D

2. De de akşam sana minik bı suprizim var akşama kadar merk et kudur dedim bu durmadı görüntülü aradı gulusumden aglamamdan anladı zaten :Ddememle telefonu bıraktı koşarak arkadaşına sarıldı :D:D

(628 puan) tarafından
Yaaa :)))
0 oy
tarafından
5 yilda 4 kez hamile kaldim 4 undede tuvaletin kapisinda çıkmamı bekledi 1 kizim vardi arada iki düşük oldu 4 uncude kizim oldu adam benden heycanli ❣️
(628 puan) tarafından
Yaa masallah :) Allah bağışlasın
0 oy
(34 puan) tarafından
Benimki çok ürpertici oldu. Rüyamda bi bebek gördüm korkup uyandım sabah ezanı okuyordu hatta. O kadar etkilendim ki acaba olabilir mi dedim önceki gün test almıştım belki onun etkisiyle oldu bilmiyorum. Her zaman da polikistik sıkıntım olmuştur hiç düzenli olmam o yüzden beklemiyordum. Heyecanla yaptım testi silik çıktı ben de zannediyorum ki net olmazsa hamilelik yok illa net olacak sanıyorum bilmiyorum hiç:) sonra kan vermeye gittik o gün. Doktorun odasına sonuç için tek girdim eşim de kapıda bekliyordu kendimizi hiç ümitlendirmedik. Kapıdan çıkınca hamileymişim dedim esimin o şaşkınlığını hiç unutamam :)
(628 puan) tarafından
Yaaa Allah bağışlasın:))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 455 göst.
0 oy
21 cevap 2,466 göst.
26 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Alinisa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 540 göst.
20 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aytasi__ (258 puan) tarafından soruldu
0 oy