0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,450 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

12 haftalık 3 günlükdu doktor bu haftalarda beli olmaz bir ay sonra gel beli olur dedi bu kağıtlardan bebeğin nerde olgunu bile anlamıyorum ben siz nasıl görüyorsunuz birde cinsiyete bakıyorsunuz çok merak ediyorum :)

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,288 puan) tarafından
bunu yapsana cnm bakalım ne çıkacak 
(1,450 puan) tarafından
Enteresan
(1,288 puan) tarafından
Deneyip söylermisin
(1,450 puan) tarafından
Demedim ikisi de daire oldu biri düz daire bir ters, inanmıyorum böyle şeylere ama öylesine denedim
(1,288 puan) tarafından
İlk cocugunmu cnm bende inanmiyorum ama insan merak ediyor işte 3 te durdu galiba daire kız demekmiş
(1,450 puan) tarafından
Bir kızım var şimdi erkek hissediyorum
(1,288 puan) tarafından
1 kız 2 de kız gozukmus bakalım öğrenince banada yaz olurmu çünkü bu doğru çıkıyor kime yapsak
(1,450 puan) tarafından
İkisi aynı şekil dönmedi ama 3 yaptım 3 de aynı şekilde:) ayın 30 unda öğreneceğim inşallah doktor randevusunda sağlıklı olsun da fark etmez
(1,288 puan) tarafından
Yuvarlak dönüyorsa yani dairesel kız ileri geri yapıyorsa erkek cnm
(232 puan) tarafından
Ben kaç kere yaptım ileri geri gitti hep 19haftlk bugün öğrendim yüzde 99erkek dedi doktorm çok şükür bende tuttu yani
(1,288 puan) tarafından
Bende kime yapsam tuttu inşallah kendimdede tutar:)) bide kaş yaşında doğum yapacak var
(232 puan) tarafından
İnşallah gönlünüzdeki olsun.kaş yaşında doğum yapacak O nasıl oluyor
(1,288 puan) tarafından
Bir normal eski tip su bardağına yariya kadar su doldur cnm yüzüğü ayni saç teliyle içine sok sor işte ben sırası bozulmasın diye ilk cocuktan itibaren yapıyorum ilk çocuğum kaç yaşındayken olacak de sudan çıkar kenarlara kaç kere vurursa o yaşta
-Reklam-
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Ultrasonu çok kötü çekmiş. Benimde bebeğime ait hiç güzel ultrason görüntüsü yok. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 278 göst.
+1 oy
15 cevap 660 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nur199401 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,424 soru

24,085,636 cevap

331,452 kullanıcı