0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,728 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler niye uyumadiniz 

Benim velet uyumadi bakıcı ablamız geldi yarın için pırasa yemeği attim aygaza Birazda kavurmasıni koydum aygaza onlar pişene kadar belki benim sıpanin da uykusu gelir yarın büyük gün kontrol günü bakalım neler bekliyor beni 

image

9 Cevaplar

0 oy
(8,178 puan) tarafından

Afiyet olsun Hayatı, insanları sorguluyorum:) sonumuz nereye gidiyor diye 

(6,728 puan) tarafından
Ben saldim akışına
(8,178 puan) tarafından
En iyisi :)
-Reklam-
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Afiyet olsun minik adamı yeni sallıyorum bende bakalım uyursa bende işlerimi yapacağım insallah 
(8,178 puan) tarafından
Oyyy Allah kolaylık versin. Ben hala cesaret edip başlamadım ya :(
Yaaa hadi bakalım hayırlısı sende eltiler kervanına katılıyorsun☺️
Bende de aynı şeyler. Bizde tuvalet eğitimi yok ama kabızlık problemi var, sürekli hastaneye gidip geliyoruz. Yarın yine randevumuz var. Psikolojik olabileceğini söylediler doktorlar. Psikiyatriye götürdük oda çocuk gelişimi de görsün dedi yarın gidecek bakalım
(4,433 puan) tarafından
Yaa kıyamam yavrum yediklerine dikkat ettiğin halde mi oluyor canım yani canını acıtacak dereceye mi geliyor yoksa sen mi yapmadığı için tedirgin oluyorsun tez zamanda şifa bulsun kuzucuk insallah
Valla iş cesarete gelirse inan benim de asla yoktu ablamlar sürekli zorbaladı çocuğun hazır vakti geçiyor kış girmeden hallet şu işi diye bende öyle Bi cesaret başladım işte nerdeyse iki hafta olacak şükür ilk günlere göre iyi ama hala kazalar oluyor bizimkiler aynı dönemdi sanki sende Bi cesaret başla zaten kabız bir çocuksa başlarda sadece çişi öğretsen bile bu sene kar kalır yanına kuzum
(8,178 puan) tarafından
Yemesine dikkat ettiğim halde böyle maalesef. Sekiz günde bir yapardı. Doğuma giren kadınlar gibi ağlıyor ter içinde kalıyor sancıdan dişlerini sıkıyor çok zorlanıyor:(
(4,433 puan) tarafından
Oyy yavrum benim ya kıyamam çözümü neyse bulunur insallah canım
(8,178 puan) tarafından
Çok sağol kuzum ya Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Oğlum uyandı uyumuyor 2 yaş sendromu bizi mahvetti 
(6,728 puan) tarafından
Allah kolaylık versin biz 3 buçuk yaşında hayla o sendromları yaşıyoruz
tarafından
Valla ne zaman geçerse artık ya … amin amin
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım, ben de uzandım biraz daha uykum gelsin diye bekliyorum benim oğlan çoktan uyudu 

(6,728 puan) tarafından
Oh maşallah güzel uykulari olsun ben ayakta uyuyorum
0 oy
(4,743 puan) tarafından
Eşim kalkti yanimkza gelecekti son arabayı kaçırmış kalmış otogarda aramış bide söylüyor dedim sen bilirsin kapadım telefonu şaka yapıyor sandım ama ciddiymis meğer 
(6,728 puan) tarafından
Geçmiş olsun taksi tutacak mecbur
(4,743 puan) tarafından
Geldi taksiyle 1300 TL ödemiş
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Aleyküm selam canim güzel haberler olur inşallah ♥️ 

Bebelerimizde tez zamanda uyur inşallah ♥️ 

Bende uğraşıyorum işte büyüğü babası aldı götürdü uyutmaya bende minik herifle uğraşıyorum ☺️
0 oy
(9,614 puan) tarafından

Sağ salim al inşallah kucağına Büşracm .Hayırlı güzel şeyler dusin güzel şeyler olur Allah'ın izniyle afiyet olsun.Bemde yeni uzandım mutfağı toparladım oyun oynuyordum bı bakiyim dedim burayada <3

0 oy
(18,469 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ins Allah iyi haberlerle dönersin.

Bende bugün çok yorulmuştum eşim Irak'a gitmeden evi temizleyim hem yardım da eder dedim yatak odasından başladım halılarını yıkadım dolabını altlı üstlü boşalttım sildim sonra kızı banyo yaptım derken bayağı bir terledim. Kafam terden deli gibi kaşınıyordu. Çayımı cerezimi hazırladım önce kirli sepeti izledim bitince kendimi banyoya attım :D şimdi de uyku tutmuyor. Yarın da okul var İnseAllah uyanabilirim

0 oy
(14,959 puan) tarafından
Kızım hasta onun başını bekliyorum yağmur yağmaya başladı çamaşır vardı onları katladım hazır almışken. Dedim balkonda Bi sigara içeyim de gireyim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 347 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,728 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 421 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,074 soru

24,067,479 cevap

330,455 kullanıcı

...