0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından
Kizlar kızım diş lerinden operasyon geçirdi yemek yiyemedi doğru düzgün 1 hafta öncesinde kabızlığı vardı hafif kazasında kan oldu sonra krem sürüp aldım kullandım biraz düzelince vermedim tabi yemek yemedi bu seferde yine kabızlık oldu yine bugün çok az kan vardı kazasında hatta keçilerin yaptığı şekil olmuştu bende biraz lavman verdim öyle yapınca kan hafif geldi birşey olurmu hastaneye goturimmi kremide var normal hametan

7 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Hiç gelmedi   oğlumda  kabız sorunu oluyor  
(788 puan) tarafından
Doktor normal demişti ama sağlık ocağı bilmiyorum
(7,617 puan) tarafından
Bazen dediğin gibi keçi gibi yapıyor ama kan yok
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Evet oğlum da bir kaç kere o şekilde oldu. Çatlak olmuş olabilir. Ben de hametan sürüyorum öyle olunca.
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Evet benimki çiğneme sorunu var keçi gibi yapıyor bazen büyük yapıyor kan geliyor makatinda çatlak var ve sürekli kabız canim ne yapatsak yapalim geçmiyor kan geldihi zaman korkma doktor bize zorlandığı için olur demisyi biz büyükler nasıl kabız olduğumuzda zorlanınca kan geliyorsa onlar da da gelir ama dikkat et sadece kakasını yaparken mi geliyor ve çok mu geliyor ben fotosunu çekip gostermisyim doktora
(788 puan) tarafından
Yok çok az
(1,886 puan) tarafından
O zaman normaldir canim benimkinde de oluyor çok az doktorum siddetli kanama olmadığı sürece bir iki damladan birşey olmaz zorlandığı için olur demişti bir ara lavman yaptım sonra baktım desteksiz çıkarmamaya başladı bıraktım kabız olunca yağlı çorbalar yapıp yediriyorum birazda olsa etki ediyor kimyonu da deneyecem canim
0 oy
(233 puan) tarafından
Kabızlıkta normal çatlak olmuştur zeytinyagı sürün ve içirin dışkıyı yumuşatsın
(788 puan) tarafından
Evet cnm ya ne bilim moralim bozuldu
0 oy
(4,813 puan) tarafından
Her gün bir yemek kaşığı hakiki zeytin yağı ver. 
(788 puan) tarafından
Hayatta ağzına sürmez cnm 4 yaşında
0 oy
(14,744 puan) tarafından
Hastane anestol ve madecascol yazacak varsa kullanabilirsin 

Çatlak olmuş muhtemelen 

Defne kabizlıktan çok çektı olmuştu bu kremlerı yazmıştı 

Lavman şart değil fitıl koyardım ben 

Alışkanlık fln hikaye sütten miş bırakınca geçtı 

Bol bol mor erik kompostosu veriyorum olmuyor artık 

Çok geçmiş olsun acil şifalar versin 
(788 puan) tarafından
Benim büyük kizim çok terliyor birde şu fazla icmiyordu bu ara meyvede yeyince oldu dişleri de çekildi 5 tane hep çürüdü 2 yaşında başladı çürümeye şuan 4 yaşında bizde çocuktur birşey olmaz dedik sonra ağrıları başladı atesleniyordu 1 hafta önce yaptırdık işte ondanda yemedi yemek kabızlığı arttı kremleri var evde anestol kullanmıştım o bir işe yaramıyor ya ama madecassol super
0 oy
(542 puan) tarafından
Makatında zorlanma olduğu için belki kanama olmuştur anestol pomad ve fito krem kullandık öyle geçmişti bence yinede siz bir doktora gidin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu