+1 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar, biz ailelerden farklı baya da uzak bir ilde oturuyoruz yeni tasindigimiz için de fazla kimseyi tanımıyorum. Bu ayın sonuna Allah izin verirse doğumum var . En başından beri annem gelirim doğuma dedi bır ay kadar önce doktora gitmiş doktor demiş ameliyat olacaksın fıtıktan . Yarın ameliyat olacak , yanıma da kimse gelmiyor çok uzak ben gideyim desem o da olmuyor . Annemin yaninda babam abim ve yengem var diğer abim de başka ilde dedi bizde senin yanına gelelim tek başınıza zor olur bende siz bilirsiniz çocukla gelemezseniz de alinmam kirilmam dedim . Neyse daha sonra annem o abimi arayıp siz onun yanına gitmeyin benim yanıma gelin demiş o halleder falan demiş . Kendi yanında zaten bir sürü kişi olacaktı herkes ona yakın istediği zaman kim olsa giderdi yanina yani nasıl bu kadar bencil olabiliyor bilmiyorum.  

4 Cevaplar

+1 oy
(1,218 puan) tarafından
Fıtık ameliyatı için sizin 40ınızın çıkmasını bekleyememiş mi cidden ? Sanki tümör ameliyatı olacak acil alınması gereken birşey yok ortada insanlar senelerce bekletiyor bu ameliyatı yerinizde olsam tepkimi koyardım gerçekten eğer başka çocuğunuz yoksa kimseye ihtiyacınız olmaz eşiniz yardımcı olur ama yaptığı cidden ayıp bir anneye yakışacak hareketler değil 
(4 puan) tarafından
Evet basit bir ameliyat bide doğumumun hemen öncesi herkesi de kendi yanına çağırıyor arayıp soracaktım bu annelik mi diye ama ameliyatını olsun da sonra dedim kendi kendime içim daraldı düşündükçe
(1,218 puan) tarafından
Valla hiçte beklemem ameliyatını yerinizde olsam ne söyleyeceksem söylerim o beklemiş mi sizin doğumunuzu doğum bu ucunda ne var belli değil insan düşünmez mi kızını ya doğumun ne olduğunu bildiği halde birde ayıp gerçekten içinize dert olacağına arayın söyleyin içinizden ne geliyorsa alınan alınır kırılan kırılır siz daha değerlisiniz
-Reklam-
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Annen coc bencil birisi fitik ameliyati cok onemli degil bence dogumdan sonrada olabilirdi
(4 puan) tarafından
Maalesef çok bencil artık fıtık falan çokta takilmamistim ama abimlere gitme benim yanıma gel demesi anne hareketi değil
(3,341 puan) tarafından
Bosver canim esin yaninda sonucta normal digumsa  3 4 gune toplarsin
(4 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(124 puan) tarafından
Kusura bakma amaa okuduktan sonra bi yuhhh!! dedim. Kendi başına halletmeye calis zaten hastanede yardımcı oluyorlar esin de var yardimci olur diye umuyorum kimseye minnet etme ANNEn de olsa
(4 puan) tarafından
İnşallah hallederiz kimseye güvenerek yapmadım bebegi ama insan şu durumda annesinden bambaşka şeyler bekliyor :(
(124 puan) tarafından
Çok haklısın canım Allah yardımcın olsun bu devirde kimseden fayda yok kolaylık diliyorum
0 oy
(23,820 puan) tarafından
Genelde kaynanalardan beklenen davranış rol çalmak. yapanın annen olmasına üzüldüm bir annenin kızına gösterilen ilgi alakayı kıskanmasına hiç bir zaman anlam veremeyeceğim 
(4 puan) tarafından
Kaynanam da yapıyor mesela o da türlü bahanelerle gelmiyor ama annem böyle yapiyosa ona çok görmüyorum artık
(23,820 puan) tarafından
O sonuçta el bana canı yanmaz der geçerim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 199 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 833 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu
0 oy