0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
İyi günler on yıl sonra supriz bir gebelikle hamile kaldım diğer çocuklarim sezeryan buda öğle olur diye düşünüyorum ki inşallah normale zorlamazlar devlet Hastanesi'ne gidiyorum hep aynı Dr deng gelmiyor malesef bu aydan sonra artık hep aynı Dr almaya çalışacağım ramdovumu sorum şu sezeryan yapılırken tupleride bağlatmak istiryom aynı anda yaparlar mı yaptıran varmı ???

8 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

yParlar ben yaptirdim sezeryanla beraber bebegi cikariyor sonra tuplere geciyorum dedi iki dk icinde bitti hersey beni dikmisler bile isiklari kapattilar ciktik:)

(299 puan) tarafından
Canım peki normal doğuma zorlarlarmi valla diğerleri sezeryan olunca artık normalde de korkar oldum sizin belden uyusturmali mi oldu dogum
(9,082 puan) tarafından
belden uyusturmali oldu da digerleri sezeryansa
zaten normal denemezler zorunlu sezeryan yaparlar. ben ozelde oldum da devlette oyle yapar bence
-Reklam-
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Kac yasindasin
(299 puan) tarafından
38 birde bu var 42 yaşında doğum yapanı biliyorum ama ileri yaş gebelik diyip duruyolar ☹️
(3,340 puan) tarafından
Baglarlar bence burdakilerin geneli 25 30 lu yaslar bende o yaslardir die tahmin etmistom bazi doktorlar yasin genc die yapmiyolar ama seninkini baglarlar
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Benimde 5. Gebelik sezeryan bende baglatacam inşallah çünkü 4. Ve 5. Korunurken oldu resmen tek güvendiğim bağlatmak oldu artık. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Doktorlarla konuş onlar sana yol gösterir mutlaka.
(299 puan) tarafından
Allah olanlara sağlık versin inşallah olmayana nasip etsin üç yeter zaten bundan sonrada bünye olarakda çok zorlanirim elhamdülillah çok zor geçirmiyorum şuan ama her yıl farklı gittikçe yaş alicam çok zok olur bundan sonrası diye düşünüyorum
(299 puan) tarafından
Şimdiye kadar hep rastgele Dr oldu devlet olunca ama.bundam sonra sabit Dr dan almam lazım ramdovu
0 oy
(23,536 puan) tarafından
Bence bağlarlar ve sezeryan olanı normale zorlamazlar 
(299 puan) tarafından
Kızım dokuz yaşında Kasım'da on olacak ve bebek Şubat'ta gelecek çok zaman var diye zorlarlar diye korkuyorum
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Devlet hastanesi asla risk alıp sizi normal doğuma zorlamaz o ssvd yapan doktorlar zaten başında riskleri anlatıp size onay kağıdı imzalatıyorlar siz normal doğurucam deseniz bile zor bulursunuz bunu kabul ettirecek doktoru korkmanıza gerek yok o yüzden devlette de bildiğim kadarıyla 3 çocuk şartı aranıyor doktorunuz eşinizle size kağıt imzalatıp bağlama işlemini doğum anında yapabilir 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Benim annem yaptırmıştı ikiz kardeşlerimi sezeryanla doğrunca 23 sene önceydi sonra hiç çocuğu olmadı yani kesin korunma yöntemi ama ben isterdim bi kardeşim daha olsun diye 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Zaten baglatman için sezeryan olman gerek ama günah bu arada bilgin varmı bilmiyorum 
(299 puan) tarafından
Diğer yorumları okumadınız sanırım 38 yasindyim bunda bile Dr lar bintane şey söylüyor taş faktoru rsikli vs diye başka olsa iyice yaş almış olacağım ki Dr un anne açısından iyi bakmadığı şeyde dinen sorun yok 20 li yaşlarda değilim sprail de günah olur iğne ilacda dinen yetiştirmek den.korkarsaniz korunma yontemlerinde sorun yok o çocuğa dini egitimini verebilecekmiyoz ben o endişeyi hep taşıyorum rizikdan korkup önlem almak doğru değil Allah rizka kefilim diyor kul.rizikdan korkup yaparsa o günah ama dini açıdan korku yaşarsa sorun yok
(1,288 puan) tarafından
Okumadım evet hyr şu yüzden günah diye biliyorum çocuk olmasın diye değil vücutta kesiyle değişiklik olduğu için tabi sizin kararınız herkes yapıyor şuan çocuk bakmak zor
(299 puan) tarafından
Hayır ileri yaş olarak gözüküyorum.tipda zaten ben bunolacak sonra gene olsa yasim kırkı geçmiş olur dinen risk oluyorsa ki Dr lar zaten bununuygun görmüyor anlatabilmisimdir sanırım ayrıca dini açıdan yetistirememekden kul korkarsa dikkat ederse hiç sakinca yok
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bende bağlatacağım inş bu doğumda 3 ayım kalmadı bile

İkizlerde bağlatacaktım yaşın çok küçük ne bağlanması çok hastalık oluyormuş.

korunursan hamile kalmazsın falan filan beni vazgeçildiler.şimdi kesinlikle bağlatacağım inş.

Sezaryan olursak kısa bir işlem zaten.

Benim 4.sezeryan olacak 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 478 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
21 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KKadriyee (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,697 cevap

331,456 kullanıcı

...