0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (2,531 puan) tarafından
Bugun tam 7 haftalık ama ara ara sabah beri alt kısımda kramp gibi acı ağrı gbi olması normaldir ya kanama ağrı yok cok şükür 2 inci gebeliğim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bende de var o ve ayrıca benim kanamam da var ben de 8 haftadayım doktor progestan verdi alttan 
(2,531 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun ya bnde 2 düşük yaptım bundan da korkym inşallah bişi yoktur sürekli değil de ara ara olyr korkym
tarafından
Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz bu gibi aralar Zaten normal kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma bende var kanama ilaç kullanıyorum çok şükür sende o yok dikkat et geçmiş olsun
(2,531 puan) tarafından
İnşallah cok teşekkürler sizde dikkat etin ne zmndr var kanamanız
tarafından
Bir hafta bitti canım
(2,531 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah sağ salim kavuşursunz
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
Ben daha dün gebelik haberini aldım değerim de 13 yani düşün ayrıca adet günüme 4 gün var tesadüf eseri dün öğrendik gece. Tahmini 10 gunluk bir gebelik çünkü başka ihtimal yok:)

Bende de böyle birden alttan bisey batıyor hissi geliyor acıtan bisey ama anlık anında geciyo 7 yaşında bir oğlum ona hamileyken de ilk 2 ay yaşadım normal dediler o yüzden endişe etmedim ama pazartesi tekrar kan vereceğim soracagim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
3 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 503 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,168 soru

24,135,421 cevap

334,275 kullanıcı

...