+1 oy
716 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sorum

15 Cevaplar

+3 oy
(14,214 puan) tarafından
Etsin intihar. İntihar edecek adam söylemez Bi b***yapmaz korkma.
(14,214 puan) tarafından
Kul hakkı derken yaradan kendi hakkınıza girmemeyi de kasteder. Kendi hakkınızı böyle yedirmeyin. Ölen kendi hesabına ölür. Her şeyi yapıp iki tehditle aklanıp kenara çekilmek ne güzel ya
(9 puan) tarafından
Cok haklısınız iyi niyetimi kullanıp yok k etti artık kendim için cocuklarım için varım
(494 puan) tarafından
Alkol içen adamın vebali olmaz    ... Kocan senı aldatıyor karılarla içmeye gıdıyor  sende vebalden bahsedıyorsun  ... Vebalin terim anlamını bılmeyen insanlar için böyle düşünmende şaka gıbı komık  
Benım bır tanıdık da böyle bı hıkayesı kocası çok zengin dıye hep affettı  sızın tek mesele vebalse  ... Onu gecceksın öyle bir dünya yok neyın vebali aldatmanın mı alkolün mü karıyla içmenın mı.... Kolay gelsın işin zor bu kafayla
(9 puan) tarafından
Kafam iyi degil zaten ne düşüneceğimi bilmiyorum saglık lı şeyler düşünemez oldum
(494 puan) tarafından
Ne kullanıyosun  neyın kafası bu.   Sen normal degılsın
-Reklam-
+1 oy
(1,975 puan) tarafından
İntihar etmekle tehdit mi ediyo kız bırak gebersin öyleleri zaten yaşamasın boşan gitsin ne çekiyosun kahrını
(9 puan) tarafından
Kayınvalidem cok iyi bir insan onlarıda üzmek istemiyorum ama hep olan bana oluyor sana karsı sevgim bitmedi ben o kadınla o niyetle görüşmedim diyor ama inanmıyorum artık
(1,975 puan) tarafından
Ya yürüsün gitsin sende iyimisin ya sana okadar şey yapılmış sen hâlâ kaynanayı düşünüyosun akıl sağlığın elden gidiyor kaynananın falan faydası olmaz seven insan göz ucuyla bile bir kadına bakmaz ki seninki gitmiş âlem yapmış allah aşkina inanıyormusun bu palavralara bu kadar saf olmayın ya
(9 puan) tarafından
Haklısınız tabi bunlar hep benim saflığım iyi niyetliyimden oldu zaten kafamı bi toplasam yapacağımı biliyorum da benim de akıl saglıgım hiç iyi degil
(1,975 puan) tarafından
Arkadaşım bırak kaynanayı kayınpederi kendi hayatına sağlığına bak en başta o koca bozuntusunu def et başından toplarlan işe gir çalış ayaklarının üzerinde dur yaşın kaç bilmiyorum ama kendine bak özgüvenin yerine gelsin ama o adamla yaşamaya devam ettikçe sen akıl hastası olucaksın o kendisi karıyla kızla gezip tozacak
(9 puan) tarafından
Cok haklısınız bende bunun için olsun istiyorum psikiyatriye gitmeyi kendimi toplamam lazım
+1 oy
tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun böyle bir adamla birlikte olduğun için kesinlikle ama kesinlikle ayrıl ihanet affedilebilecek bir durum değildir asla kabul etme bir daha yol yakınken böyle psikolojisi bozuk bir insandan acilen ayrılman gerekiyor ve ayrıca sakınlık ve kesinlikle korkma böyle adamlar korkaktır ihanet etmeye bile teşebbüs edemezler çocukların için en doğru olan ayrılma n
(9 puan) tarafından
Allah razı olsun Bende istiyorum ama elimi kolum baglı beynim durmuş gibi
tarafından
Merak etme bu tür adamlar hiçbir şey yapamaz korkma yani canını kıyacak hali yok onların cana senin canından daha kıymetlidir emin ol
(9 puan) tarafından
Bundan sonra kendim ve cocuklarım için yasıyorum biraz zaman gecse kafamı bi toplasam
+1 oy
(262 puan) tarafından
Ya neden bir kadına sadık olmak bu kadar zor erkek milleti için. neden..
(9 puan) tarafından
Evet gercekten kendim için ayrı benimle aynı durumu yaşayan kadınlar için ayrı üzülüyorum neden sende sadık kalmazsın ki evliligine
(262 puan) tarafından
lütfen taviz vermeyin. o sizi değil siz onu korkutun. gerçi artık güven olmadıktan sonra düzelmenin bir anlamı yok ama bilmiyorum:(
(9 puan) tarafından
Kendi başıma üsteinden gelebilir miyim bilmiyorum destek almam şart
+1 oy
(21,970 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum ama bana bu kadar şey yapmış insanın kendini öldürmesi çokta umrumda olmaz az ötede yap derim. Ha bulduğu her fırsatta aldatan adamın da seni kaybetmemek için öleceğine inanmam uğruna ölecek kadar seven adam sadık olurdu 
(9 puan) tarafından
Bende onun için istiyorum eş falan umrumda degil bunca yıl sevilmemişim kimse için fedakarlık yapmam artık cocuklarımdan başka
(21,970 puan) tarafından
Bence senin en iyi tedavin o adamdan kurtulman ama sen bilirsin
(9 puan) tarafından
Evet ama nasıl yapacağımı bilmiyorum biranda olur mu bilmiyorum bi uzmanla görüşsem belki yonlendirir beni diye düşündüm
(21,970 puan) tarafından
Umarım her şey senin için iyi olur canım ezan vakti dua ettim Rabbim sana yavrularınla hayırlı güzel kapılar açsın
(9 puan) tarafından
Allah razı olsun rabbim herkesin yardımcısı olsun :(
0 oy
(8,617 puan) tarafından
Kaç tane çocuğunuz var
(9 puan) tarafından
Olan hep cok sevenlere olmuyormu zaten cok deger verdim ya yaparsa diye korkuyorum
(7,914 puan) tarafından
seni niye inthar etmekle korkutuo ki inthar ederse etsin vikta muhim bisey degil onun hatati. o zaten hayatina bakip kendi kendine takilmiyormi? sen niye dertlenionki elalemin adami icin niye ben boyle alistim deyip kendine pskljik destek ariyorsun. destek almasi gereken kocan. inthar edecekse de ugurlar ola. yeni takilacagi kadinlari kaciracak diye o korksun
(9 puan) tarafından
Ben cocuklarım in psikolojik destek almak istiyorum onun için kılımı bile kıbırtmam artık farkında degil ama zamanla ne yapacaksam yapıcan ona
(7,914 puan) tarafından
he anladim
ozaman canim haklisin
(9 puan) tarafından
Bi kafamı toplasam kendi kendime yapamam gibi geliyor psikiyatri iyi gelirmi
0 oy
(1,591 puan) tarafından
Allah ıslah etsin illa mundar et yiyecekler Allahim korsun
(9 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(1,497 puan) tarafından
İntihar edecek adam eder ruhun duymaz. Ben ederim demez.. Ayrıca ediyorsa da etsin sen yeterince şans vermişsin zaten. Devlet hastanesinde psikiyatri ilaç verir doktora bağlı. Seni tam anlarsa doğru ilaç ile iyi olursun yoksa sadece yürüyen bir ruh olursun ilaçlarla. Doktordan rica et seni psikoloğa yönlendirsin. Travması olmayanları kolay kolay yönlendirmiyor diye biliyorum ama belli olmaz. Psikolog daha iyi gelebilir. Ayrıca eşinin sana yaşattığı travma. Insallah kolaylıkla atlatırsın. 
(9 puan) tarafından
Allah razı olsun bu sebeple psikiyatriye gitsem bakar dimi
(1,497 puan) tarafından
Bakar tabi ki ama belli başlı şeylere göre ilaç veriyorlar. Olayın içeriğine bakmıyor psikiyatristler. Mesela uykusuzluk problemin varsa ilaç veriyor, niye uyuyamiyorsun diye ilgilenmiyor ama psikolog problemin derinine iniyor. Ben özel klinikte psikolog desteği aldım. Çalışıyordum,  çok para harcadım ama iyi ki harcamışım diyorum. Bambaşka biri oldum iyi geliyor. İş birazda sende bitiyor. Kendini çok bırakma kafanı dağıtacak şeyler yap. Film izle , kitap oku,  yürüyüş yap gibi. 2 tane uyku ilacı ile yatamayan ben şimdi kafamı yastığa koymamla uykuya dalmam bir oluyor çok şükür Allah'a
(9 puan) tarafından
Maşallah size bende yapmak istiyorum kendim için birşeyler ozaman psikolog araştırayım
0 oy
(114 puan) tarafından
Aldatmayı yaşayan sensin psikolojik olarak iyi hissetmeyen sensin ve intiharı sen düşünmüyorsan böyle rahat insan hiç düşünmez. Gitmemen için blöf yapıyordur insanız hersey bizim için hata da yapar insan ama hata dediğin bir kre olur onun ki seçim. kendini düşün seni üzeni değil ne yapmak istiyorsan onu yap 
(9 puan) tarafından
Hata hepimiz için bilerek yapılan hata hatadan cıkmıştır Ben artık onun için hiç bişey yapmam benim hissetiklerim ölümden beter haftalarca bi lokma girmedi agzımdan yaşayan ölü gibiydim cocuklarımla ilgilenmek istiyorum ama elim kolum kalkmıyor kızımın dogum günüydü iki gün once herşeyi ayarlamıştım ama bu olaylardan sonra yapamadım neden diyorım allahım cocuklarım için kendime geleyim artık
(114 puan) tarafından
Yasadigin sey çok zor yaşamayan da anlamaz diye düşünüyorum. Üzüntü kırgınlık hepsini içinde yaşayacaksın ve bitecek eminim ki. Önce kendin için sonra da çocukların için toparlanmaya çalış hayat öyle ya da böyle devam ediyor kimseye de hayat borçlu değilsin
(9 puan) tarafından
Aynen oyle kimse için değmez insan sadece giden yıllarına üzülüyor rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları
(114 puan) tarafından
Amiiin. Allah güç versin size inşallah cok güzel hayatiniz olur çocuklarınızla
(9 puan) tarafından
Allah razı olsun bu günleride sag salim atlatacgım inşallah
0 oy
(6,011 puan) tarafından
İntihar edecek olsa sana söylemez ruhun bile duymaz gider yapardı 
(9 puan) tarafından
Bende oyle düşündüm dogru aslında ama kim kimden akıllı göstericem
(6,011 puan) tarafından
Sana şantaj yapıp üste çıkmaya çalışıyor aklınca
(9 puan) tarafından
Evet oyle yapıyor kendini akıllı sanıyor sanmaya devam etsin
0 oy
tarafından

İntihar edecek kadar seviyorsa ne halt etmeye aldatıyor :angry:

Psikologa git iyi gelir merak etme ....

(9 puan) tarafından
Erkekleri anlamak zor kafaları anca kötülüğe çalışıyor bazılarının şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
tarafından
Olan olmuş maalesef . Önüne bakmaktan başka çaren yok . Cocuklarin için en azindan
(9 puan) tarafından
Cocuklarım için ayağa kalkıcam tekrardan inşallah
0 oy
(959 puan) tarafından
Sizi çok sevdiğinden mi intihar edecek ne olarak görüyor ki üst üste aldatmaya çalışıyor içiyor başkalarıyla sizin huyunuzu bildiği için bu şekilde tehdit ediyor bugün kendi canıyla eden yarın o birgun Allah korusun yani 
(9 puan) tarafından
Bende dedim benim için degmez cocuklarını bile düşünmeden boyle diyebiliyorsun bencilsin çünkü dedim
(959 puan) tarafından
Kaç çocuğun var canım Allah sabır versin sana böyle içip başkalarıyla o tür insanlarla ömür gecmez sen yapsam empati kursun kabul eder miydi seni canın bile onum umrunda olmazdı gibime geliyor erkekler öyle bir tane tanıyorum Allah kimsenin başına vermesin kadını görünce kabulleniyor istekleri doğrultusunda gidiyorlar hem bu dünyada huzur vermiyorlar yuvalarına hemde diğer dünyalarını yakıyorlar rabbim ıslah etsin
(9 puan) tarafından
Cok dogru rabbim yuva yıkan kadını ds erkegide ıslah etsin ben basıma gelmez diyordum ama cok yanılmışım insan kendinden başka kimseyi sevmemeliymiş
(959 puan) tarafından
Boş ver canım sen o adamı bu hayatta yaşayan ölü gibi gör cocuklarina önüne bak gerisi boş onlar sadece birbirleriyle zaman geçiriyorlar yine gelecekleri yer belli insan ne yaparsa yapsın kendine zarar verir kendine yapar başka kimseye zararı dokunmaz sadece ahını alır diğer dünyada hesabını sorarsın
(9 puan) tarafından
Allahın izniyle inşallah
0 oy
(442 puan) tarafından
İyiiiiii sen de intihar edebilirdin gururuna yediremeyip o seni düşünmüş mü. 

Hiç bir şey yapmaz totosu yemez intihar etmeye

Senin düşüneceğin tek şey kendin ve çocukların gerisi umrunda olmasın. 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canm ama kaç kere affetmissn ve yine yapmış devam etmiş iyi sindiriyorsun valla bırak etsin intihar çok eder ya sanki blöf yapıyor baskasyla içiyor ediyor ne yapacan böyle kocayi seni kandrip sürüyor psikologa gitsen ne olcak oda sana diyecek yani olmuyorsa ayrıl diye 
(9 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Birak gebersin yarin ustune kari getirse intihar ederim oldururum dese gene mi kabul etcen bi *** yiyemez oyleleri

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 329 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 659 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,396 soru

23,896,800 cevap

322,083 kullanıcı

...