0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından

Benim kizçem daha yatmadi ondaki enerjiye hayranım şuan  o yatmayinca resmen adile naşite dönmüş vaziyetteyim:):)onu yatirayim derken yemek"de uydu dedim 10dk sürmedi neyse uytmya çalıştım çünkü bugün boyu hiç yatmadi yatsın derken ben uyuklamışım çay içecektim kaldı mutfak savaş alanı baya enerjiktim aklıma bir sürü yapacak şeyeleer vardı  malesef bende uymusum bebisi yatirim derken kendileri yine yatmadı o esnada eşim birazdan gelir çay isteğim var ama bebeiş fildir fildir bana bakıp gülüyor birşeyelr diyor yiycem bunu yiycem aşırı tatlılık içerir bu arda♥️☺️sizler neler yapyonuz 3 aylık bebisleriniz kaçta yatar benimki tam tersi dünde baya uydu nie kalkmıyor diyordum zor kalktı emzirdim yarıda tekrar uydu:):)benimde dengem bozuldu 

7 Cevaplar

0 oy
(4,301 puan) tarafından
Bebişimi uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
(1,122 puan) tarafından
Ahh bu minikler varya☺️kaç aylık
(4,301 puan) tarafından
Bir buçuk aylık canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evimde fareler dolaşıyor ben de evde değilim annemlerdeyim eşim evde ama bir şey gelmiyor elimden sinirimden oturup ağladım uyku tutmuyor. Zaten aşağı dükkana su gidiyor diye bir de evimi yıktılar deldiler inşaat gibi off off böyle işte 
(1,122 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun kötü olmuş ya yıkan kişi yapsın bari inşaat bizim evin önünde yapilyor tamda yatak odanın dibinde balkona cıkılmıyor müstakil evi yıkyorlar orda fare ola bilir çatıda yok yok üstünü almışlar
tarafından
Sağol canım ev sahibi yaptıracak inşallah çok kötü ya Allah kimsenin başına vermesin beterinden de korusun tabi
(1,122 puan) tarafından
Tabi cnm en kısa zamanda yapılır insallh eşiniz evde degilmiydi öyle yapılırken ☺️
0 oy
(4,362 puan) tarafından

Pubg oynuyordum yeni çıktım uyku moduna geçiş yapıyorum :D

(1,122 puan) tarafından
Pubg deginiz nasisl bı oyun bı ara ben bir sürü oyun indirmsitim hamileyken oynauyordum sıkıntıda untmuşum şimdi ay bende acıktım eşim geldi çay koydu biseyler yiyim bebiş uyku moduna geciş yapıyor gibi bu sferde babası bırakmıyor:)
(4,362 puan) tarafından
100 kişi oyuna başlıyor birbirinizi öldürüyorsunuz en son kendi takımın yani 4 kişi hayatta kalırsan birinci oluyorsun. Online Silah oyunu :)
(1,122 puan) tarafından
He ben o tarz  oyunalr pek bilmem oynamam ama.heycan verici olur aslında yarışılı olunca
(4,362 puan) tarafından
Milyonlar oynuyor çok zevkli. Biz her akşam eşim arkadaşlarım oynarız ;)
0 oy
(2,077 puan) tarafından
Benim kız ateşlendi bende grip oldum buyuk ihtimal sabah hastaneye gidicem 
(1,122 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun bebiste ateş zor rabbim kolaylik versin cnm
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Bebeler uyudu adamı köye yolladım müzik dinleyip hayatı sorguluyorum uyusam iyi olur aslında 
(1,122 puan) tarafından
Oo keyif zamanı desene kocayı nie yaladın eniyisi devam  et kocasız bir gün geçirmek:)bu arda adaşmışız sizle ☺️
(4,727 puan) tarafından
Her cumartesi gecesi gider izin gününü annesinin yanında geçirir gitsin benim için daha iyi
(1,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gitsin gitsin Özlem gidersin oda yakın köy sanırım bizde dün kaynaya gidecektik evde değilim demiş misafirliğe gidcem akşam demiş kaldi kaldı öyle
(4,727 puan) tarafından
2 saatlik ama motorla gittiği için 3 saat sürüyor yukarılarda yağmur yağıyor genelde bekleye bekleye gidiyor ☺️☺️
0 oy
tarafından

Yasin okudum namazımı kıldım uyumaya gecicem :)))

(1,122 puan) tarafından
Allah kabul etsin bende yatsıyı kıldım kuran okuycaktim kzım uymadı uyku basti kaldi öyle
tarafından
Sagol canım öyle yaa bende ev işi göreyim derken bu saate kaldı halada uyumadım :///
(1,122 puan) tarafından
Bende uymadim yemekden sonra artk bitkin duşyom  bu arllar dengesiz çay içemiyom ağzım dilim kuryo kzım yeni uydu eşim gelince icyoz icemdigim zaman eşimle çay icyoz şimdde uykum kaçtı halbuki sofram yerdeyken namazım kalmışken bı tatlı uyku bayilcaktim resmen kerim titryordu uykusuzlukdan  ama rahat degildim yatsam kız çok ağalrsa namazım kaldı sofra yerde isim bitince de uykum olmuyor aksi
tarafından
Allahım kolaylık versin bizlere evlatlarımızın canlarını sag eylesin ama zor yaa gercekten aksama cocuklar uyuduktan sonra  okadar pert oluyorumki :d
(1,122 puan) tarafından
amin cnm vallh bende yemekde uyykladim kız ayagimdaydi şimdide emzirikken uyku basit bu uyku bastırınca elim ayağım titryo namz kilamadım yoksa uykulardim emzirirken o uyku çok tatlı çay İçesim var uyku basit mutfağı toplicam halim yok akşam oluyor böyle bitkin düşüyorum kızı emirdim onu yerine koyayım bari
0 oy
(4,747 puan) tarafından
Kahvaltı ediyoruz anne sabahın köründe kaldirdi bizi kahvaltı edin sonra yatarsiniz diyor geri nasıl yatacaksak 
(1,122 puan) tarafından
Afyet olsun annem esikden kalkmazkeken kalkın yapın yine yatarsiniz derdi:):)
(4,747 puan) tarafından
İşte bizimkide sabahın 7 sinde uyandırıyor
(1,122 puan) tarafından
Sebebi ne erken kadirmanın annenlerdemisniz??
(4,747 puan) tarafından
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 337 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.
0 oy
13 cevap 594 göst.
7 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gülşen (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
101 cevap 2,708 göst.

Kategoriler

1,470,142 soru

24,082,552 cevap

331,281 kullanıcı

...