0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
Kızlar oğlum haftaya kreşe başlıyor fakat ben hep marka kıyafetler aldım şimdi boyama fln yapınca onlar heba olur mu nasıl giydirecem yada önlük korur mu ki hiç bilgim yok kıyafetler kötü olmasın istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
Valla korumuyor sürülüyor bende yaptım o hatayı güzel güzel aldim ama boya oluyor çok kaliteli bir kreşe gitmiyorsa dikkat falan etmiyor kimse umursamıyor

Evdeki şeylerden giydir gitsin bence
(300 puan) tarafından
Yani şey benim arkadaşımın kızı özele gidiyordu bi defa boya olduğunu görmedim kıyafetlerinin bizimkiler önlüğü rağmen boya oluyordu bitek benim.oglan da değil bütün çocuklar hele o parmak boyası iy allahim basa bela bende demek  ki dikkat ediyorlar diye düşündüm ne bilim kız:D
(121 puan) tarafından
Ne demek istediniz anlamadım kreşin kıyafete bakması önemli olmadı da benim için ben böyle istediğim için giydiriyorum
(300 puan) tarafından
Hayatım kreş kıyafete bakıyor demedim kaliteli giydiği vakit önlük olsa bile boya olabilir diyorum eğer kıyafet konusunda temin etmek konusunda sorun yaşayacaksan maddi olarak evden önemsiz olanları giydir dedim yanlış yere çekilecek bisey demedim.
Ozel kreste dikkat ediyorlar kısmı da esprisi işin arkadaşımın kızı semtin en iyi özel kreslerinden birine giderdi ve hep en açık pembeleşinceye giyer kız çocuğu ya bir defa boyalı görmedim onun açısından dedim. Yoksa bende hep takim ve marka giydirdim çoğu da boya oldu umursamadim yine aynı şekilde giydirdim ama illaki üzülüyorsun sevdiğin bisey boya olunca.
(121 puan) tarafından
Kuzum sana demedim gryfindorlu. Biri ya dedim yazmayı unutmuşum kusuruma bakma
tarafından
Kaliteli kreş kıyafet batmasın diye uğraşmiyor onu demek istedim. Çocuğun yediği helal giydiği haram demiş atalarımız. O yüzden marka şart değil kreş için uygun şeyler alıp giydirebilirsinuz.
-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Krese ozel kiyafet ayircaksin o zaman koyu renklerde bikac tane sadece kreste giyecek diye. Onlari goydireceksin. Yoksa oluyo yani boya
(121 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Telas etme canm onluk kullaniyorlar genellikle.birde kirtasiye malzemelerini siz alcaksanz da yikananilir yenebilir boyalardan alirsanz leke falan kalmiyor.
(121 puan) tarafından
Sulu boya fln hangi markada var öyle sulu boya Kuru kalem pastel boya istediler
(2,921 puan) tarafından
Faber kastelin oluyor canm organik diye geciyor sanirim hatta ben kizima keceli boya almistm ustunu boyamis ogretmenimz ucuyor bu boyalar merak etmeyin demisti gercktende leke falan hic hirsey kalmamisti
0 oy
(14,912 puan) tarafından
Boya önlüğü alabilirsin. Ben kreşe lcw civik falan alıyorum genelde. Suluboya anasını ağlatıyor çünkü. Dışarıya daha sevdiğim markaları alıyorum. 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Geçen sene oğlum özel kreşe gitti bi kaç kez çorba falan dökülmüştü o kadar çıkmayan leke yoktu. Bi haftadırda devlet anaokuluna gidiyor pastel boya falan kullanmışlar iki gün yine bulaşmamaış bişey. Bende çok takıntılıyım çıkmayan lekelere karşı 
(121 puan) tarafından
Bende hiç bir zaman çocuğumu lekeli giydirmedim
0 oy
(839 puan) tarafından
Leke konusunda bişey diyemem ama herkes çok güzel özenli giydiriyor çocuğunu ütülü ve marka sizde onları görünce zaten aldıklarınizi giydirirsiniz 
0 oy
(379 puan) tarafından
Oluyor malesef çare yok ama okullarda şu sivil giyime çok karşıyım bence kreşte bile forma olmalı 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...