0 oy
269 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (151 puan) tarafından
Kaç aylıktan itibaren hangi markayı kullandiniz kizlar önerir misiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(3,736 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaşım trendyoldan almisti . Evi dar olanlar için kuru kalabalık ve para tuzağı bence  . 
0 oy
tarafından
Biz kendimiz küçük masa sandalye yaptırmıştık. Sürekli üstünde oynamasa da genelde orda oynardı. Kitapları üstündeydi bazı oyuncakları üstünde dururdu yer varsa biraz ortalık da topluyor bence. Kinetik kum falan verirsem yarım saat başında durur
0 oy
tarafından

Bu var acayip yer kaplıyor gıcık oluyom

image

tarafından
Gözüktüğü kadar kucuk değil vede yuvarlak olduğu için ortada ve gerçekten gözümü çok yoruyor oğlanın odası biraz küçük oturma odasında ortada duruyor kendine benim takıntım sanirim
(95 puan) tarafından
Amaaan, çocuk büyüyünce de buna bakar ağlarsın , hayat işte:)
tarafından
Meryem o kadar çok oyuncak almisimki elimi nereye atsam oyuncak çıkıyor fenalık gecircemmmm:))

Aglarmiyim acaba:))
(95 puan) tarafından
Sjsjsjj annelerin kacinilmazi oyuncak dolu ev:) ağlarsın tabii. Allah evlatlarimizin sağlığını versin
tarafından
Çok pişmanım bu kadar oyuncak aldığıma ama tek avantajı oğlum hiçbirini kirmiyor :) ve  oyun oynamayı sevdiği için sanırım:) o yüzden o pişmanlıkta gidiyor kirmadigi icin
0 oy
(1,215 puan) tarafından

image

kızım için bunu kullanıyoruz şu an 11 aylık 9 aylıkken aldım şu an genelde ayaksız kullanıyorum ayaklarını takınca üzerine çok yükleniyor güvenemiyorum ayakları plastik sonuçta ne olur ne olmaz diye ama bi kaç güne ayaklarını takarım baya seviyor bununla oynamayı tek başınayken bile rahat 15-20 dk oyalanıyor başında her yerinden bi ses bi konuşma geliyor zaten :)) oynamayı bırakınca da lütfen benimle tekrar oyna diyor mutfağa yanıma geldiyse sesini duyup geri odasına dönüyor :)
0 oy
(14,927 puan) tarafından

Çalışma masalı mama sandalyesi bizimki bak bu

image

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
6 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
18 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bosver (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
+2 oy
9 cevap 271 göst.
29 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde honki ponki toninok (4,941 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,175 soru

24,108,204 cevap

332,812 kullanıcı

...