0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Annem 3 defa kalp krizi geçirdi anjiyo yapıldı ama bir türlü küçük damarlar açılmıyor Türkiye'nin neresinde var en iyi kalp cerahisi lütfen yardım ediniz annem için bekliyorum lütfen 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amcam batmandan İstanbula gidiyor dur sorarım canim yengeme 
(5 puan) tarafından
Sordun mu canm
tarafından
Aradim da cevap vermedi canım konuşunca yazarım inşallah unutmazsam
(5 puan) tarafından
Tamam canm
-Reklam-
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Avrasya Hospital/ Prof.Dr.Esat Akıncı (İstanbul) çok iyi bir doktor araştırmanızı tavsiye ederim .Geçmiş olsun
(5 puan) tarafından
Çok sağol canm
(2,177 puan) tarafından
Bir yakınım için kalp krizi geçirdiği ve kalbinde çeşitli sorunlar olduğu için masada kalır demisti başka bir hastane ,önerdiğim doktor %40  risk vererek girdi ameliyata o günün en başarılı ameliyatını yapmıştı en risksiz 10 sene olcak nerdeyse
(2,177 puan) tarafından
Bana kim uyarı verdi .d.d.
(5 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm internette baktım baya iyi bir doktormus çok memnun kalmış herkez asistanı varmı telefon numarası görüşme imkanımız varmı randevu için falan
(2,177 puan) tarafından
Giden 3 kişi var tanıdığım hepside çok memmun kaldı. Avrasya Hospital hastanesini arayıp bilgi alabilirsiniz daha etkili kesin olur
(2,177 puan) tarafından
Koşuyolu kalp Hastanesi'nde de çalışmisti bu doktor aynı zamanda   biraz fazla ovdum ama gerçekten memnun kalındığı icinn ama yinede iyi bir araştırma yaparak tedavi olunması gerekir benimki bir öneri sadece :)
0 oy
tarafından
Sadece Türkiye de bir numara olan İstanbul kartal koşuyolu kalp sadece  bir numara ora

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 410 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birisii (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 38 göst.
14 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzey19 (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
9 cevap 327 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,286 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,257 soru

24,096,085 cevap

332,092 kullanıcı

...