0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (934 puan) tarafından
yılda 15 gün sadece eşimin ailesinin yanına köye geliyoruz ablasıda köyde evde kayınvalidem kayınbabam hayvancılıkla uğraşıyo dağ evinde dururlar arada biz onların yanına ineriz haliyle evde eşim kızım ben kalıyoruz gündüzleri görümcen sabahın 7 sinden ćıkar gelir oğlu var 8 yaşında bağır çağır dolaşır evde bazen çocuğu içeri salar ćıkar gider bide eşime mesajla iş listesi yazar bahceyi sula şurayi topla bide hamileyim geldiğimden beri serum falan alıyorum bunuda bildiği halde hiç demez ki az geç gideyim bide laf sokar bilmem kimin karisı geç kalkarımış da bi kocasına kahvaltı hazırlazımış kocası boşayıvermiş halbuki eşimde benle uyuyo bu yüzden köye gelmekden nefret ettim

5 Cevaplar

+1 oy
(4,705 puan) tarafından
O oyle deyince sende de ki Allah tan benim kocam oyle dusuncesiz birisi degil, hele hamile oldugumdan beri hic kiyamiyor bana de :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen de bir hikaye anlat. Bir kadın tanıyorum, görümcesi çok patavatsızmış sonra onu el birliğiyle öldürmüşler. Bitti.

Şaka maka ben de 6 aylık hamileyim, en nefret ettiğim şey uykumun bölünmesi oldu. Zaten ev işi, yemek, çocuk, adam derken kendimize zaman ayıramıyoruz, bir de çıkıp ahkam kesmeleri sevmiyorum. Lafı imayla sokanı da sevmem, patır patır yüzüme söyle, patır patır yüzüne söyleyeyim.

Sen umursamadan yatmaya devam et. Hatta kalkınca oh be de erken uyansaydım ölü gibi olurdum falan, adamın da aklında yer edinir böylece karım uyuyunca mutlu neşeli, uyumayınca yorgun diye.
0 oy
(931 puan) tarafından

Eltilern savaşı indaki hikayeler doğruymuş:sideways:

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ne bekliyor ne istiyorsa tersini yap. Mesela falan kişi boşanmis diyorsa hangi akılsız anlatıyor masal bunlar de:))))
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Guzelce bi laf sok cocugu sana birakiyorsa eger bakman icin acik acik cocugu tek birakip gitme benm derdm bana yeter de.esinede soyle uyarsn uyarmiyorsa ben acarim agzimi kendimi ezdiremem de.ha boyle devam etceksede kendjn tek gelirsn arrik de

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 801 göst.

Kategoriler

1,470,100 soru

24,081,992 cevap

331,253 kullanıcı

...