0 oy
1,292 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından
Bu ayın 20 sinden 25 ine kadar tatil planımız vardı bı yandan taşınma telaşimiz var kendi evimize taşınacaz eşim dediki havalar serinledi 2 çocuğumuz var biri 1 yaşında daha üşütürler hasta olurlar hemde 50  bin TL gider tatile dedi kabul edersen tatile gitmeyelim eve istediğin eşyayı alalım dedi bende o zaman tatile gidecek para kadar harciyacam istediğimi alacaksın dedim tamam dedi bı yandan gidip akşama kadar havuzda durmak istiyorum bı yandan evet çocuklar hasta olursa taşınmak da bı çile gibi olacak rezil oluruz hem evimin eksiği de olur oyleyse gitmeyeyim istediğim eşyaları alayım diyorum bu arada büyük ev eşyası olarak sadece koltuk takımı alınacak halı vs var herşeyim var ama o parayla mutfak eşyası bide kızımın odasına bir iki biseyler almak istiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
şu an alanyayayım, hava miss. biz otel tatili sevmiyoruz. ev tuttuk, araba, yeme içme 20bin. 
(215 puan) tarafından
İşte bizim de bayağı masraf olacaktı hem acıdım hem oğlum bronşit hastası korktum valla vazgeçtim
-Reklam-
0 oy
(53,898 puan) tarafından
gunubirlik havuza gidebileceginiz bir yer varsa oyle gidin 
(215 puan) tarafından
Bizde öyle bişey düşünüp vazgeçtik tatilden
0 oy
(22,911 puan) tarafından
Eşinin dediği mantıklı. Hakikaten havalar serinledi. Bugün kaşa gittik. daha dönüş yolundayız hatta. Deniz aşırı dalgalı ve çok rüzgar vardı. Biz girmedik mesela. Ya yarın Antalya merkezde girmeyi planlıyoruz ama serin olursa ben de katmam çocukları. Bu sabah baya serrindi hatta Antalya bile. Dedik sonbahar geldi. Sen bilirsin tabi ama bu isteğini kış tatilinde de kullanabilirsin
(22,911 puan) tarafından
Bı de 1 yaşında bebekle nereye dinleniyon bacım senin ne haddine adfaxddew
Kızım da 1 yaşında 1 ay önce gittik. Valla sadece değişiklik oldu. Hiç dinlenemwdim yoruldum.  Bugün de canım çıktı.
(215 puan) tarafından
Evet ya bende vazgeçtim zaten hasta olup ta gelirsek bide korktum evi nasıl taşırız diye
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Canım yaz sezonu bitti önümüzdeki yaz gidin hem çocuklar da biraz büyümüş olur daha rahat edersin evin ihtiyacını almak daha mantıklı
(215 puan) tarafından
Evet teşekkür ederim öyle düşündük bizde
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Canim 2 kucuk cocukla tatile gidilmez. Sadece ortam degistirilir. Konfor alanindan da cikmis olursun. Kisacasi para verip uzerine rezil olursun. Aksama kadar havuzda duramazsin yani :) hayaller -hayatlar. Zaten cocuk cok zor bide hasta vs olsalar daha zor. Tek olumlu yani yemegin hazir olur,temizlik derdin olmaz. Onu da eve siparisle halledersin.
(215 puan) tarafından
Aynen öyle vazgeçtik seneye inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 445 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nevsin12 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 618 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 803 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu