0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Merhaba kızlar oğlum 4 yaşında kreşe göndermek istedim dr tavsiyesiyle hareketli ve hırçın bi çocuk olduğu için ama eskisi gibi değil artk doktora gitmeye başladığımdan beri.

İlk 2 gün ben bekledim icerde 2 saat,  kapıda beklemem gerekiyor ama oğlum artık içeriye girmiyor hiç bi şekilde, doktoru da gitsin gitmediği zamanlar istediğini yapma diyor bana, nasıl olucak annesiz gidemem ki diyor bana bende kapıda beklicem diyo daha da hırçınlaştı okul mevzusu gündeme geldiğinden beri 

4 Cevaplar

0 oy
(6,541 puan) tarafından
Canim krese baslamadan kresle ilgili kitap okudunuz mu veya cizgifilm izlediniz mi ? Cocugunuza bu sureci anlattiniz mi ? 

Bi de onu krese birakirken sizin evde oldugunuzu bilmesin ise gidiuorum falan deyin.
(1,541 puan) tarafından
Aşağıya oturcam camdan bana el sallayabilirsin dedim baya bi ağlamış kapıları falan yumruklamis mecbur aldım yanıma tekrar ikna edemedim
(6,541 puan) tarafından
Canim kitap okudunuz mu kresle ilgili ?
(1,541 puan) tarafından
Hayır okumadım normal hikaye kitabı okudum, ama cizgi filmde de gösteriyorum öğretmenleri yanında anneleri okul bitince gelip alcak diye
(6,541 puan) tarafından
Canim krese baslamadan 2-3 ay once kitap okumaliydin. Egitici cizgi film izletmeliydin. Cocuk bunu somutlastirsin ki zorlanmasin. Kres bitince ben gelip seni alacagim. Cocuklar okulda olur anneler-babalar olmaz,sonra gelip alirlar. Cocugun bunlari bilmeliydi en azindan. Oyle cizgi filmde gostermekle olmaz yani hangi cizgi filmleri izliyo konusu kres mi yani. Bu onemli. Simdi seni de alip hic bilmedigin yere koysalar sen bile tedirgin olursun.
(1,541 puan) tarafından
Varmi önerebileceğiniz cizgi film ve kitap
(6,541 puan) tarafından
Elif anaokuluna basliyor
Caglar anaokuluna basliyor
Kaplan deniel kres bolumu
Avucumda ki opucuk
-Reklam-
0 oy
(513 puan) tarafından
Çocuklara alışması için iki hafta verilir. İki haftada alışması beklenir eğer veli sınıfa girerse diğer çocuklar da annesini ister. Benim de şuan 4 tane ağlayan öğrencim var. İki tanesi sizin gibi beni çok zorluyor. Ama pazartesi itibariyle veli aşağıda çocuk yukarıda yapmayı düşünüyoruz. Evet ağlayacak çok zor biliyorum ama bu şekilde alışması mümkün değil. Ağlayan çocuğu ara ara annenin yanina göndermeyi düşünüyorum sustugu zaman sınıfa aglayinca anneye 
(1,541 puan) tarafından
2 gün durdum 2 saat icerde ilk gün diğer velilerde vardı, diğer bi kaç çocuk annesini istemiş, oradaki çalışan abla artk Murat egenin annesi de disarda beklicek lafını duyar duymaz benimki çıktı girmek istemiyor.
Çok önceden kendini ifade edemediği zamanlardaki gibi ağlayıp kendine vurmaya başladı yine daha çok agresiflesti artk ne yapacağımı bilmiyorum
(513 puan) tarafından
Allah kolaylık versin konusmaktan başka çare yok malesef. Vurarak kızarak çözüm olmaz
(1,541 puan) tarafından
Konuşuyorum hergun anlatiyorum gerçekten çok yıpratıcı bi süreç, okula gidesiye kadar hergun götürüyum mu okula siz öğretmensiniz sanırım yardımcı olursanız sevinirim
(513 puan) tarafından
İki hafta süresi var alışır inşaallah bı hafta daha dayanın. Baktınız olmadi seneye artık öyle yapmayı düşünüyorum bnde. Şuan iki tane var böyle çok ağlıyor direniyor. Bı hafta daha ugrasagaiz
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Bizim öğretmen avucundaki öpücük diye bir hikaye dinlememizi önerdi YouTube de var onunla ilgili konuşun dedi dinledik her gün gitmeden avuçlarımıza kalp çiziyoruz birbirimizi özleyince hep yanımızda hissetmek için. Öğretmen bileklik vermişti ama sıkıyor diye takmam istemedi kalp yapın dedi Bi hikayeyi dinlet sizde böyle birey yapabilirsiniz fikir olsun diye yazmak istedim 
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim oğlum çok inat ve huysuz bi çocuk ise yararmı bilmiyorum
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Canım avucumdaki öpücük adlı bi masal kitabı var onu okuyabilirsin hatta bugün bime gelmiş bende aldım Googleda da var mutlaka usrdımcı olur bir de okula gitmeden sol avucuna kalp çiz ben avcundaki kalbim beni özlediğinde bakıp öpebilirsin de aynı kalpten kendi avcuna da çiz 
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim oğlum çok inat ve huysuz bi çocuk ise yarar inşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 267 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minelbebek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,067 soru

24,164,046 cevap

335,501 kullanıcı

...