0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
2 yaşında cocugum için soruyorum hanımlar sedimantasyon, immün komplex ve doku ıga gibi testler sizde kaç günde çıktı bizim 5 inden beri çıkmadı hastaneyi aradım 1 ayı bulabiliyor çıkması dediler. Özellikle sedimantasyon sonucu beni korkutuyor bu kadar geç çıkması kötüye işaret mi bilenler yazabilir mi lütfen 

1 cevap

0 oy
(2,516 puan) tarafından
Sedimantasyon bu kadar gec çıkan bi test mi ben ozelde yaptiriyorum diger kan tahlili gibi hemen çıkıyor 
(473 puan) tarafından
internette de hemen çıkıyor yazıyor gittiğim hastane eğitim ve araştırma hastanesi ve tek tek inceliyor dediler o yüzden geç çıkacak herhalde ama bekledikçe stres oluyorum
(2,516 puan) tarafından
Canim sakin ol benim yıllardır yüksek  hem crp hem sedim senelerdir dusmez hic
(473 puan) tarafından
Cep normal çıkmış canım d vitamini düşük kansızlık var görünüyor hemolysis diye bir test baya yüksek çıkmış 187 idi sanırım. Çocuğum kılo almıyor boyuda uzamamaya başladı bebekken 5 ay boyunca gıdım gıdım emdi meme reddi olmuştu ve ne meme ne mama biberon sürmedi ağzına zorla memeyi verdim az az emdi emerken boguluyordu resmen sonra sutumude azaltti aktif emme olmadığı için kilo alımı durdu kafası falanda küçük baya minyon görünüyor uzun zamandır hastalanmadi her iki kızımda hatta ateşleri çıkınca kontrol altına alıp ateş düşürücü vermeden kendi kendine düşmesini bekliyorum şuanda birde diş çıkartıyor horlamasi vardı çok yoğun bir şekilde büyük kızımda öyleydi ameliyat oldu geniz eti bademcikten küçüğüne de udi hindi yağı ve damlasını kullandım bı kaç gün horlamayı kesti ama hala biraz var mesela buyugu güzel emdi çok kilolu bebekti genizeti bademcikten sonra kilosu sabit kaldı çok hasta oldu ameliyattan sonra birden kilo aldı çok şükür ki öyle bronşit astım tarzı hastalıkları olmadı hiç su testler temiz çıksın daha da bişey istemiyorum sağlıkları yerinde olsun yeter bana
(2,516 puan) tarafından
Insallah tertemiz çıkar canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 454 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.

Kategoriler

1,477,533 soru