+1 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (19,152 puan) tarafından

image

simdi bu listeyi attı hazırla 18 inde çıkacaz diyor :'( 1 ay orda kalacaklar ben burda 3 çocukla tek başıma nasıl yapacam bilmiyorum. İlk defa gidiyor böyle uzağa. İnseAllah ilk ve son olur. 

5 Cevaplar

0 oy
(28,654 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yaaa Allah yardımcın olsun canım yan:(
(19,152 puan) tarafından
Amin canım. Okul olmasa daha rahat olurdum da bu okul elimi ayağımı doladı birbirine
(28,654 puan) tarafından
Tabi okulla zor ama sen başarırsın yaa bence halledersin
(19,152 puan) tarafından
İnseAllah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin.  Bütün askerlerimizi polislerimizi korusun insAllah
(19,152 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Hiç telaş yapma insan zamanla öğreniyor herşeyi düzen tutmayı ,kimseye tenezzül etmeden işini görmeyı ben 15 senelık evliyim 15 senedırde eşim dışarda 20 gün oldu gideli alıştık yanı yurt dışınada çıkar sıkıntı olmaz yeterki canı sağolsun
(19,152 puan) tarafından
Zaten kimsem yok burda mecbur her şeyi tek yapacam :(
(2,283 puan) tarafından
Valla benımde yok inanki kimsem
0 oy
tarafından
Uzman mı eşin
(19,152 puan) tarafından
Allah'tan uzman değil. Sözde güvenlik korucusu ama bir uzman kadar iş görüyor 3 yıl öncesine kadar sadece köyde nöbet tutuyoedu ama bu son 3 yıldır jandarmada ve operastonlaea götürüyorlardi şimdi de Irak'a götürecekler
tarafından
Evet koruculuk daha avantajlıydı oda değişmiş. Maaş olarak önde olursunuz inşallah bir sıkıntı çıkmazda Sıkma canını dua et tekte 1 haftaya kadar alışırsın.
(19,152 puan) tarafından
Maaş aynı maaş. Asgari ücret alıyor eşim. + Olarak görev parasi veriyorlar onu da düzenli olarak vermiurolwr bazen 3 ay bekliyor içerde
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin yar yardımcısi.olsun
(19,152 puan) tarafından
Amin canım sağol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,471 soru

24,415,470 cevap

351,222 kullanıcı

...