0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
tarafından kapalı
Zaten önceki postlardanda anlayacağınız üzere eşimle idare eder derecede ilişkimiz yok mutlu olduğumuz bir an bile yok çok nadir çok biliyorum farkındayım bir çok duygularimiz bitti özellikle benim. Mesela şöyle bir durum var benimle normal bir günde hersey yolundayken yani klasik sohbet muhabbet ederken birden bire bi konu açıp bana bağırıp çağırip hakaret küfür ediyor aşağılıyor bununla mucelede etmekten yoruldum yani mesela hah bugün iyi bi sıkıntı çıkmadı derken mutlaka yine biseyden bi olay kavga cikariyo mekan zaman fark etmiyo eğer isteyse bile arayıp telefondan kagva ediyo sebebini sorduğumda hep ayni cevap senin suçun sensin senin yüzünden baska dediği bisey yok.yemin ederim stres üzüntüden sağlığım piskolojim çok kötü uyku apnesine bile yakalandım her gece korkuyurum ona yaklasamiyorum kendinden buz gibi soğuttu evliligimde sadece 1 yılı güzeldi ondan sonra hersey değişti bide oğlum olduktan sonra daha da cok değişti kaba ,bencil, terbiyesiz, odun, birine dönüştü sadece kendi istediği gibi yaşayıp yanindakinide oyle yaşatmaya çalışıyor ..sürekli kavga çıkarmasinin sebebi yada boyle olmasinin sebebi sizce büyü olabilirmi artik en korktuğum şey buydu buda başıma gelmez inşallah cunku baska artik aklima gelen bisey yook bence büyü sizce ne olabilir ?lütfen beynim ağrıyor artık yoruldum düşünmekten 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Kızım senin kocana koca + baba olmak zor gelmiş.
(116 puan) tarafından
Evet yemin ederim ki evlenecek birisi değilmiş asla kendide diyo hep zaten yaktım kendimi diye asil beni yakti haberi yok
(12,045 puan) tarafından
Alaska dan duymuştum cuma süresi eş düzenleme kadar hergün okunmalıymış bence dene ahlakı güzelleştirir belki. Kapandığı için bıraya yazıyorum
-Reklam-
0 oy
(14,778 puan) tarafından
Bunun tek sebebi eşinin narsist bi kişiliği olması başka açıklaması olamaz. Evde bol bol bakara açın sık sık sirkeli su ile Kapı her yeri silin. Büyü de varsa(ki inanmiyorum) duadan daha güçlü değil 
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Önceki durumlarını bilmiyorum canım ama madem bu kadar çok kavga ediyor, böyle giderse seninle konuşmayacağım telefonlarını acmayacagim, önemli bişey olursa çocukla ilgili vs konuşuruz onun harici iletişime geçmek istemiyorum seninle de
(116 puan) tarafından
Yarın söyleyeceğim işteyken şuan söylersem yine saldırır zaten karnım ağrıyor çekemem şuan onu
(4,178 puan) tarafından
Hiç muhatap olma canım bırak egosuyla baş başa kalsın
(116 puan) tarafından
Muhatap olmama hakkina bile sahip değilim ki sustuğum zaman susuyorsun diye kızıyor konuştuğum zamanda cevap veriyorsun diye kızıyor, delirmemek için sabrediyorum
(4,178 puan) tarafından
Valla gerekiyorsa delireceksin canım aç ağzını yum gözünü, neden herşeyde tartışıyorsun derdin ne deyip sen söyleyeceksin bu defa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,284 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
+1 oy
4 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,468,052 soru

24,053,071 cevap

329,782 kullanıcı

...