0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar hepinize merhaba ağustosun başindan beri köpek dişi çıkarıyor 19 aylık birinin ucu daha yeni patlamış gibi diğeri daha duruyor. Yine iyi kötü yiyordu ama son iki haftadır hiç iştah kalmadı. Abartmıyorum bakın sıfır iştah günde bir öğün yiyor sadece vede aşırı huysuz. Takviye balık yağı probiyotik vs veriyorum. Diş için tetagil kullanıyorum ama yok delirmeme az kaldı kızlar yemin ederim delirmeme ramak kaldı. İyice zayıfladı gözleri çöktü resmen. Doktora götürüyorım diş çıkarıyor annesi normal deyip gönderiyor ama benim artık dayanacak gücüm yok. 

5 Cevaplar

0 oy
(2,651 puan) tarafından
Köpek dişi ve en son 4 büyük diş cok zor çıktı. Poposu öyle bir pişik oldu ki kan akıyordu resmen. Islak mendil bile kullanmadım ben doğru duzgun hep banyoda yıkadım 20 21 aylıkken tüm dişler tamamlandi sükür. Benimki de yemek yemedi sadece mama içti canım  
(81 puan) tarafından
Yemin ediyorum günlerdir ağlıyorum ya bir insan nasıl dayanır bu kadar açlığa vallahi bilmiyorum canım. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor  acaba kötü bir hadtalığı varda doktorlarmı bilemiyor diye
(2,651 puan) tarafından
Canım benim 20 lik dişim agrimisti 1 ay yemek yiyememistim ağzımı açıyordum eşim çorba döküyordu ağzıma. İltihap oldu cektiremedik inene kadar. Biz cekemiyoruz ağrıyı onlar nasıl dayansin.
(81 puan) tarafından
İnşallah biran önce düzelir canım. Bacakları incecik kaldı
-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından

Bizimde köpek mi azı mi tam anlamadım şişti apse yaptı üstüne hasta oldu baya zorlanıyoruz 2 haftadır patlamadı gitti :(   son bir haftadır da mızmız canı acıyor 

(81 puan) tarafından
Valla allah yardımcımız olsun:( bunu yazarken babası kucağından bıraktı diye çığlık çığlığa ağlıyor banada gelmek istemiyor sadece babasında kalacak
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Zor zamanları bence yediği kadarına şükret gerisine takılma. Merak etme bu yüzden sıkıntı yaşamaz. Relax ol canım geçiyor
(81 puan) tarafından
İnşallah canım :(
0 oy
(316 puan) tarafından
Ama.normal canım dos süreci bitince iştahı açılır..sen gene yedirmeye çalış sevdiği şeyleri yap .ama üzülme boşuna..geçici bir dönem.sadece..boyle.dusun

.kilo alinir verilir..sağlığı yerindeyse sorun etme.
(81 puan) tarafından
Ay inşallah canım ya
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Kafana bu kadar takma normal bu çocuğun ağrısı var tabi yemez biz bile kocamam insanlarız ağrı hastalıkta yemiyoruz kendi haline bırak süt falan var meyveli yoğurt çubuk kraker falan sevdiği şeylerle geçiştir çocuklar her yaşta öyle hasta olurlar kilo verirler ama sonra toparlarlar takma kafana hepsi geçici benim biri 3 diğeri 4.5 yaşında geri dönüp baktığımda kendimi ne çok yıpratmisim diyorum 
(81 puan) tarafından
Bir ay oldu nerdeyse çok zormuş gerçekten

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 967 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mucizemm (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 347 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.
29 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sareyy (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,709 soru

24,089,485 cevap

331,677 kullanıcı

...