0 oy
99 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar biraz sivri yeşil binerim ve kızartmalık biberin var ilk defa dolaba koycam nasıl yapılır yani buzluk kokusu olur mu bı de nasıl kullanıyorsunuz sonradan

4 Cevaplar

+1 oy
(13,439 puan) tarafından
Dolmaliklarin icini bosaltip yikayip koyuyorum cikarincada cozdurmeden donduruyorum. Ama biraz firinlayip koyani gordum daha az yer kapliyo ve daha lezzetli oluyomus. Çarlistonlari ortadan bolup ivini cikariyorum yine yikayip koyuyorum kizartmalik. Sivrileride kucuk kucuk dogruyorum iclerini cikariyorum buyukse yikayip atiyorum oyle. Yemeklere menemene falan koymaya. Sotelere iyi oluyo
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Yıkıyorum doğruyorum buzdolabı poşetine koyuyorum ağzını sıkıca bağlıyorum hiç bişey olmuyor 
(159 puan) tarafından
Kızartmalıklar nasıl olacak kızartıp mi koymalı yoksa direkt bütün bütün çiğ mi acaba
(4,234 puan) tarafından
Ben çiğ koyuyorum canım bütün atmıyorum hem yer tutar hemde çıkınca uğraştırır doğrayıp atıyorum çıkarınca da çözdürmeden direk yağa atıyorum
(159 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(6,809 puan) tarafından
Güzelce yıka doğra dolaba koy çıkarınca da buzunu eritmeden kullan eritirsen buz kokusu olur 
(159 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(8,272 puan) tarafından
Güzelce yıka ve kurut poşetlere koy dolaba at yaptığın zaman buzu eritmeden yap buz tadı vermez 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 323 göst.
24 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevmus (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 233 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 590 göst.

Kategoriler


1,470,584 soru

24,087,630 cevap

331,590 kullanıcı

...