+1 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Bebeğim biraz zayıf kalmış doktor iyi beslenmem gerektiğini söyledi protein almalıyım ama asıl sorum şu yemek yedikten sonra ayağa kalkıp dolaşmak o yediğim yemeği faydasız mi kılar çünkü bazı insanlar bana yedikten sonra üstünde otur uyu fln diyo da eğer yemekten sonra oturursam nefesim daralıyor yorgun düşünüyorum nasl yapmam gerektiğini bilemiyorum herkes ayrı birşey diyo

5 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
Yok daha neler yemek yedikten sora koşu yapmıyorsanız yağ yakmazsiniz hemen öyle 

Kasitlari buysa eğer.

Düzenli beslen herşeyden beslenmeye dikkat et başka ne yapabilitsin
-Reklam-
0 oy
(1,168 puan) tarafından
Et, badem, süt ürünü ve yumurta tüketin bol bol gerisi önemli değil spor yapan insanlar var bütün gebeliğinde onların bebeği 1 kg doğmuyor sonuçta nasıl rahat ederseniz öyle davranın hamile halinizle yemeğin üstüne yatıp uyursanız reflüden duramazsınız zaten
0 oy
(5,652 puan) tarafından
Ay ne uydurucagini sasirdi bu millet. Protein, sebze agirlikli beslen bebegin buyur. Hamurisi,aburcubur ve tatliyi kes. Ben iki cocugumda da protein agirlikli beslendigim icin ikisi de iri dogdu.
0 oy
(6,832 puan) tarafından
Muz kaşar kilo aldiriyor ama genetikde oluyor bazi bebekler ne yersen ye kilo almiyor yengem balli sut icerdi hep kizi 4 kusur dogdu 
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Yemegin ustune yatarsan sen kilo alirsin bebek değil :) snaa kendi yaptigimi anlatayım. Ben sebze ve protein agirlikli beslendim. Doner kebap kofte et sote. Tavuk pek sevmem. Ekmek çavdar ekmegi yerdim. Haftada bi gun cips yerdim. Bol bol salatalik yedim. Sabahlari yumurta ki hic sevmem ama yedim. Bazen gun aşırı yiyodum tabi. Bide kaşar peyniri yedim. Kasar peyniri kesinlikle etkili.Sut yoğurt filan. Butun hamileliğim boyunca ben 2.5 kilo aldim bebegim 3700 dogdu. Bol bol da yattim hic is yapmadim esim yapti herşeyi. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 248 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 643 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Büşrat (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 256 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.