Cantam hazır canım ev temizliğim bugün bitti erken gelmese 13 gün sonra kucagma alcam
Şubat annesiyim hazirliklar bitti sayilir cok sayili sey kaldi ..ütümü ve cantami henüz yapmadım dolabimizi yerlesmedik daha besigim kurulcak kutuda duruyor sen ne durumdasin
Subat sonu.inşallah :) yavas yavas aliyorz eksikleri temizlik yapmicam kaynanamla oturuyorz camlari kayinbabam siliyo evin her yeri cam yapamam zaten :) evdede oyle yapılacak bisi yok iki kisi oldgmz.icin sürekli temzlk yapiyorz zaten kizdgm cok seyi varda hakkini yemeyim dogumdan once genel bi temzlk yapickms kaynanam kendisi bana yaptrmicakms bisi bakalım
Cantam.hazir değil az eksigm kaldi :)
Temizlik duruyor bi halilar duvarlar silincek birde perdeler cok isim yok bebegin cantasi hazir benim ki de hazir sayilir kiyafetlerini yikamadim daha 33 haftaligiz sabirsizlikla gun sayiyorz
Subatin ilk haftasi bende prensesimi alacagim kucagima nasipse cantam hazir degil yeni basladim kiyafetlerini yikamaya...besigimiz hazir 3 aydir kurulu halde... bi kac ufak tefek eksik var onlarda alindimi tamamiz temizligi günlük esimin destegiyle yapiyoruz ama buyuk detayli temizligi bi iki hafta sonra ablami cagirip yapmayi dusunuyorum
Benim geçti günüm 40+4 olduk son gün salı günü daha da sancım gelmezse suni sancı verecek doktorum. Dua edin sancılanıyım bu gece
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın