0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Benim oğlum 3 gündür ağlıyo alışmakta zorluk çekiyo oyun oynarken iyi güzel eğleniyo ama beslenme saatinde yada tuvaleti geldiğinde söylemekte gidip yapmakta çekiniyo ağlıyo Öğretmen de biraz disiplinli sert biri çocuk ağlar ağlamaz annesine gönderir ilgilenmez konuşmaz. Mesela bugün oyun ablaları geldi stajyermiş o oğlumla çok ilgilendi tuvalete götürdü beslenme saatinde yardımcı oldu falan oğlum biraz alıştı çünkü yardımcı oluyolar. Öğretmen en ufak bişeyde bana şikayet ediyo çocuğun şöyle böyle yapamıyo diyo ben zaten 1 haftadır 5 saat okulda bekliyorum çocuğumu alışsın diye elimden geleni yapıyorum ihtiyaçlarını yapıyorum ama sorsan herşeyi öğretmen yapıyo çocukla ilgilenmekten işini yapamıyomuş vs. öğretmen en son dediki cumaya kadar gelsin alışmazsa alırsın çocuğu dedi bu sizce doğru bişeymi bi öğretmenin bunu demesi normalmi sizce. Bende dedimki bugünki oyun ablası çok iyi ilgilendi çocuğumla dedim yavaş yavaş alışıyo dedim bana diyoki ben ilgilenmiyommu siz çok nankörsünüz falan sinirimi çok bozdu olmazsa müdürle konuşçam sınıfı değiştirsin 

8 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
Çok sinir oldum ya velilere anlattım böyle dedi dedim aaa öyle şeymi olur dediler müdürle konuş dediler. Bide uyum haftası yapmadık sözde bu hafta uyum haftası yani daha 1 haftada bana bunu diyosa ilerde neler der bu kadın. 1 ayda anca alışan çocuklar var yani
(7,519 puan) tarafından
Sen ne diyon benim oğlan oyuncak için ağlamış bide kadın hocalar bazıları sabırsız olup başından atmaya çalışanlar var. Banada dedi 3.günde oluyor bunlar, böyle olur mu vs. çok narince yetiştirmişiniz bunu, devam ederse Rehber öğretmene yönlendirecem dedi :((
(7,519 puan) tarafından
El insaf yahu, en son kendimde girecem sınıfa, nasıl ilgi gösterilirmiş gösterecem ona.
(39 puan) tarafından
Sana en azından al okuldan dememiş bana diyoki cumaya kadar gelsin alışmazsa alırsın bu ne demek ya sen öğretmensin bunu demeye hakkın yok ilgilenceksin bi şekilde alıştırcaksın. Biz kapıda beklersek çocuklar tabi alışmaz bizi görmek için bilerek ağlar valla sinirden dün uyuyamadım eşim öğrense gider o öğretmenin saçını başını yolar bu nedir ya bi havalar bi egolar hayırdır noluyoz yani
-Reklam-
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Çocuğun doğum tarihi ne canım 
(39 puan) tarafından
Şubat 18 2019
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Öyle hemen al demek mi oluyormuş.  Bizim okulda rehberlik öğretmeni bir aya kadar süre verdi hala alışamazsa öğrenci,devreye veliler ile görüşme girilecek dedi duruma göre yol alınır dedi. Hem ilgisiz hem de çabuk pes ediyor bence yanlış bir durum tamam işleri çok zor olabilir ama ilgilenmedrn bu şekilde konuşmak yanlış bence 
(39 puan) tarafından
Canım 1 haftadır okuldayım öğretmeni izledim işi zor falan değil tek yaptığı masa başında oturmak gidip gelip kahve almak bide saat başı çocuklara sessiz olun demek. Bu şekilde bende öğretmen olurum. 3 gündür bitane çocuk sınıfın kapısından içeri girmiyo öğretmen bikere de demediki gel girelim beraber oyun oynayalım yok put gibi herşeyi annelerden bekliyo annesi akşama kadar çocuğa dil döküyo ama çocuk girmiyo çünkü öğretmen yardımcı olmuyo belki çocuğun huyuna gitse çocuk alışacak
0 oy
tarafından

Okuloncesi öğretmenin görevi çocuklarla ilgilenmektedir yapamıyorsa o.meslegi niye seçtin

. İşlerine gelmeyince cocuk alışamadı al götür. Oyle olur mu sacmalik bence müdüre sikayet et 
(39 puan) tarafından
Valla o kadar sinirliyimki dün sinirden uyuyamadım dün ağzıma geleni söylemediğim için. En az 1 ay çocuğun alışma süresi var daha 1 hafta olmuş bide alıitırma haftası yapmadılar bu neyin egosudur anlamadım kendini bişey sanıyo. Bana diyoki çocuğa tubalet eğitimi vermeden niye okula veriyosun. Yelloz nerden biliyosun benim tuvalet eğitimi vermediğimi benim evimdemi yaşıyosun çocuk çekiniyo demekki güzelce konuşup cesaret versene çocuğa. Alt tarafı bi kere tuvalete götürmüş diye bana diyoki ben işimi yapamıyorum bu şekilde olmaz. Senin işin zaten bu değilmi benmi yanlış biliyorum
0 oy
tarafından
Ay kuzum benim oğlanda aşırı ağlıyo bugün aldım geldim eve bir şekilde ikna edeceğiz. Öğretmenle konuştum öğretmen tecrübesiz yeni mezun olmuş dedim birlikte bir yol izlemeliyiz ben bu çocuğu okula göndereceğim eğer alırsam 1. Sınıfta da böyle yapar sınıfta kalır . Öğretmen ağladı diye anneyi aradığı için çocuklar bunu kullanıyor halbuki biraz oyalasalar alışacak ama maalesef 
(39 puan) tarafından
Bizim öğretmen sözde tecrübeliymiş 15 yıldır bu işi yapıyomuş hanımefendi. Ama ne hikmetse sadece onun sınıfındaki çocuklar ağlıyodu ne hikmetse. Sadece onun sınıfındaki veliler kapıda bekliyo çünkü niye en ufak bişeyde çocuğu anneye göndersin diye rahatı kaçmasın hanımefendinin diye ben 4 gündür 5 saat kapıda bekledim. Halbuki biraz ilgilense konuşsa çocuğum susacak ama hiç umrunda değil uğraşmıyo kadın. Parayı almayı biliyo ama. Bu şekilde olacaksa öğretmeni acemi olsun daha iyi
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Tabiki devam etsin çocuğunuz anaokulu zaten uyum sorunu olmasın alışsın birlikte hareket etmeyi paylaşmayı anne baba haricinde dis dünyayı tanısin yeni şeyler keşfettim birlikte hareket etmeyi kuralları  öğrensin diye var amacı bu. Zaten bu çocuklar bunları öğrensin diye anaokuluna gidiyor.Bilmeyen yetişemeyen yada uyum saglayaman cocuklara aileleri ile işbirliği içinde bu süreci kolaylaştıracak okulu sevdirecek görevi zaten  bu ,mizacı sert değil yumuşak uyumlu ve ikna edici olacak.Siz bir hatırlatın karşınızdakine bu esnada kibar saygılı olun ama herkes de işini hakkıyla yapsın cnm.Zaten uyumlu olan hersyi bilen çocuğun okul öncesi eğitimde ne işi varmış.Her çocuğun gelişiminde bazı  farklılıklar olabilir bu çok normal wc beslenmeyj red etme güvenle alakalı bakım veren kişi haricinde ilk defa başka biri ile iletişim halinde bu çocuktan ne bekliyormuş.
(4,314 puan) tarafından
Ben yapmiyormuyum ne kadar nankorsunuz vs bir daha derse öğretmen olan sizsiniz 3. Gün içinde uyum sorunu olabilir.bana durum değerlendirme yapmanız normal olduğu kadar ,durumun çözümünde nasıl ilerleyeceginizi nasıl bir isbilrigiı kurmamız gerektiğinden bahsetmek yerine kapıyı gösteriyorsunuz.Bunun benim nankorlugum ile değil sizin işinizini yapış şekliniz ile  alakası var kendinizden memnunuyetsizliginizi covuklar uzerinden gidermeye calismak cok yalnis. Ben sizin öğrenciniz değilim benimle kurduğunuz bu iletişim şeklini çocuklar ile kuruyorsaniz bu sizi  probleminiz benim değil demelisin mesela.
(39 puan) tarafından
O rahat etsin diye çocuğumu okuldan alamam zaten terbiyesiz. Bi öğretmen bunu nasıl der aklım almıyo daha 1 hafta olmuş bana diyoki ben işimi yapamıyorum senin işin zaten bu değilmi. Bugün de terslerse ağzının cevabını vercem çok sinirliyim görür o
(4,314 puan) tarafından
Öğretmene saygılı olman çocuğunun gözü önünde çok önemli senin saygı duymadığını evladin duymaz.Sen bilinçli bir anne olarak gidip nasıl ilerleyelim tarzından başlangıç yapmalısın siz uzmansiniz böyle durumlarda karşılaştığınızda nasıl ilerlemesi gerekir ilk haftavakisa bıraktınız anlıyorum ama artık bu noktada bir işbirliği yapmalıyız sadece bu sorun var demekle olmuyor öğretmenim vs de başla baktın yine sinir tanımıyor sakın çizgini bozma ,yukarıda söylediğimi söylersin ama gerek kalmaz sen böyle bir giriş yaparsan
(39 puan) tarafından
Kadın havalı egolunun biri dün beni konuşturmadı bile. Benim çocuğum akşam anlattı tuvalete gittim dedi pantalonu çekemedim dedi beli lastikli olduğu için biraz sıkmış heralde sonra ağlamış ondan sonra öğretmen gelmiş bende bahçedeyim beni çağırıyo diyoki herşeye ağlıyo bu şekilde olmaz ben işimi yapamıyorum çocukla ilgilenmekten sanki dersinki kendisi götürüp yaptırmış bu neyin şikayeti yani 2 adım attın diye ayaklarınmı incindi. Ben zaten onun seviyesine inmem güzelce konuşmaya çalışırım baktım yine kendi bildiğini okuyo çıkarım müdüre hiç uğraşamam. Başka sınıfların çocukları hiç ağlamıyo ve veliler kapıda beklemiyo sözde onlar acemi bizim öğretmen tecrübeliymiş böyle olcaksa acemi olsun daha iyi bu nedir ya. Sen diyo çocuğa tuvalet eğitimi vermeden niye okula veriyon. Nerden biliyosun vermediğimi benimlemi yaşıyosun evde çok güzel gider yapar üstünü çeker ama orda çekiniyo demekki ben bile biyere gidince utanıyorım çocuklar ne yapsın yani. Diğer öğretmenleri izledim çocukların elinden tutuyo tuvalete kendi götürüyo beraber gidip çantalarını beslenmelerini alıyolar onlar niye şikayet etmiyo acaba anlamıyorum ya. Ve hepsinin sınıfı sessiz bizim sınıfta kıyamet kopuyo çünkü çocuklarla ilgilenmiyo masa başında oturuyo ve saat başı sessiz olun diyo bu kadar yani yaptığı şey bu. Sözde tecrübeli
0 oy
(1,676 puan) tarafından
ugrasmamak icin yapiyor zaten ogretmeni degistr bence
0 oy
(316 puan) tarafından
Direk değiştir okulunu yada öğretmenini ..bu şekilde konusan bir ogretmenle zaten alışması mümkün değil canım...
(39 puan) tarafından
Değiştircem gözümden düştü zaten terbiyesiz öğretmenim diye geçiniyo bide

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 102 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
8 cevap 235 göst.