+1 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından
Kızlar Instagram'da gördüm cinsiyet partisi güya kapının arkasında dansöz bekliyor erkekse mavi kostüm kızsa pembe kostüm giyiyor kıvırtarak çıkıyor böylesine özel duyguların içine böyle saçma şeylerle taçlandırmak yada herneyse işte siz ne düşünüyorsunuz bence artik oku çıktı ya 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Aynen   iyice çığırından çıktı.  

Milletin gözüne sokacaz diye sacmaladilar.  

(628 puan) tarafından
Herkesin gerçekten hayatına saygım var ama özel bir duygunun içine etmeleri sacma
(9,080 puan) tarafından
bir siyah balon patlatip iki uc parca mavi yada pembe konfeti dokulmesi olayi sacma sapan yerlere geldi resmen:) elalem ucak helikopter ucurtup pembe toz mavi toz pembe civek mavi vocek yagdirtio gokten:)
-Reklam-
+1 oy
(28,081 puan) tarafından
Yettiler artık valla gına geldi
(628 puan) tarafından
Daha niceleri var bu sadece ufak bir örnek
(28,081 puan) tarafından
Aynen Allah yardımcıları olsun zor bi durum geri zeka :D
+1 oy
(846 puan) tarafından
Önceden hamile olduğu saklanilirdi şimdi millet dansöz mu oynatiyormus :)
(628 puan) tarafından
Daha neler neler valla
+1 oy
(4,311 puan) tarafından
Ben cinsiyet partisi de baby shower da hiç yapmadım pandemi dönemiydi pandemi olmasaydida yapmazdım diye düşünüyorum.Ama bu herkesin kendi tercihi kendi standartlarına göre istedigini yapar.Benim hiç umurumda olmaz.
(628 puan) tarafından
Bakın katılıyorum cinsiyet partisine karşıyım demedim ama böyle özel bir duygunun icine dualarla kucağımıza aldığımız ezanla ismini kulağına okuduğumuz bebek icinde dansöz oynatmak ne derece doğru buna engel olamayız fakat burada sohbet etmek amacım fikirlerinizi öğrenmek sizin fikrinizede yada bunu doğru bulanların fikrinede saygım sonsuz
(4,311 puan) tarafından
Cinsiyet partisi hani bebek doğmadan önce kendi çevren ve kendi yaş grubuna göre yada aile arasi (yani o bile kişiye göre değişiyor)  yaptığın eğlence amaçlı bir parti.
Kim nasıl bir eğlence istiyorsa yapar ,çok da dert etmemek lazım.
Mesela Oglum olacakmış diyip rakı masası kuranda var,kurban kesende ,mevlut okutanda herkes kendi penceresine göre. Yani ben bunlar niye mevlut okutuyor ,bunlar niye dansöz oynatiyor diye demem anlatmaya çalıştığım buydu.
Sizin bakışınız da sizi  baktiginiz pencereye göre haklı, benimkide bana göre sadece fikrimi beyan ettim bende :))
(4,311 puan) tarafından
Bu arada kim yaptı bunu ,herkes biliyor ,ben bilmiyorum ne kadar umrumda değilse haberim bile yok ☺️
0 oy
(6,031 puan) tarafından

Tanıyorum ben o kişiyi, Gizem :) Alem seviyorlar onlar için normal ama ben de tercih etmem. Belki de oğlu büyüyünce utanacak.

(628 puan) tarafından
Herkesin hayatına saygim sonsuz ama böyle özel bir duyguyu bu sekilde paylasmak dogru degil bu sadece bir örnek ya daha nicesi
0 oy
(277 puan) tarafından
Hiç şaşırmıyorum ne yapacaklarını şaşırdılar.
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Cinsiyet partisini anlayabilirim de bunu dansözle duyurmak çok alakasız olmuş. Bebek kadar masum bir varlığı dansözle bağdaştırmak.. Dansözlere laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın da, yani ne alaka şimdi ikisi 
(628 puan) tarafından
Bende ondan bahsediyorum valla herkesin hayatına anlayışına saygim var ama bu çok saçma yaa masum bir bebeğin gelişi böyle kutlanmaz
0 oy
(644 puan) tarafından
Kız az önce gördüm videoyu kesfette çıktı o ne öyle millet kafayı yemis
(628 puan) tarafından
Gerçekten öyle farklı olsun diye diye..
0 oy
(7,307 puan) tarafından
En başından beri çok saçma geliyo bana bu tür partiler gösteriş için daha neler çıkaracaklar acaba parti olmayınca ne oluyo 
(628 puan) tarafından
Herkes bir yarış halinde çünkü olmazsa olurmu gerçekten bazı zihniyetlere aciyorum
(7,307 puan) tarafından
Aynen öyle değişikler ya benim en çok kızdığım şey bu parti vs yapanların birde kazandığımız para yetmiyor demeleri yetmiyorsa gösterişe gerek yok durumuna göre ayarla herşeyi önemli bir gün olur amenna ama bu gibi boş şeyler boşuna masraf valla
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Olmadi kocamın önünde egilip meme sallasın bi de 

Gercekten çok sacma
(628 puan) tarafından
Abes kaçan da o bide bebek masum bisey ya bunla bağdaatiramadim
0 oy
tarafından
Saçma bencede .  
(628 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
tarafından
Sacmalığın alasını yaşıyorlar gosteris için 
0 oy
(232 puan) tarafından

Yuhh artık pess yanee ;)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 519 göst.
13 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 538 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmatuncer (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,314 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 511 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lianaz (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,873 soru

24,146,314 cevap