0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin çalıştığı fabrika üç aydır ödemeleri geciktiriyor ayın 6 7 sinde yatması gereken para hala yatirilmadi biz dahil bir sürü insan mağdur oldu bizler aylikci insanlarız zaten herşey ortada yarın çocuk okula gidecek birşey alamadık daha 

Birde inanın eşimde bende savurgan değiliz illa kenarda köşede bin TL de olsa dururdu ama bu ay sıkıştık aylık yatar diye de köşeye koymadık şimdi üç gündür bes kuruş olmadan evde ne varsa yiyip içiyoruz 

Şimdi Allah aşkına mağdur olan kim 

Kiminle iletişime geçilir bilmiyoruz birde grev yapan kaç işçiyi tazminat bile vermeden çıkardilar eşimde sesini çıkaramıyor işinden olur diye ama ben şikayet etmek istiyorum var mı bilginiz 

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İletişim Merkezi 'ALO 170' çağrı merkezi hattına, gelen çağrıların yaklaşık 11 milyonu işleme alınırken dönüşürken, bunların da %90'i ilk görüşmede çözüme kavuşturuldu.edebilirsiniz

tarafından
Hahaha kızlar iki bebeyle bendeki max akıl işte :))) nickimi bile unutmuşum
(3,155 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ben tek bebeyle beyin yakmışım ☺️☺️
tarafından
Ayn valla okul telasimiz da başladı çok şükür de işte insan kendini unutuyor çoğu zaman :)
(3,155 puan) tarafından
Hadi hayırlı uğurlu bol başarı dolu eğitim yılları olsun yavruların ♥️☺️
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım 5 günlük yatırma süresi var.yani bizim, maaş her ayın 5 ne yatar ama bazen çok geç yatıyor en fazla,10 yatar 11 gün olursa şikayet etme hakkı doğuyor.o yüzden hiç bir zaman 6 gün geciktirmiyor iş yeri en fazla 5 gün
tarafından
O zaman işte 5,günü bilerek bekletiyorlar şikayet etseniz bile fabrika haklı olacak ,ama 6 gün sonra ederseniz siz haklı olacaksiniz
tarafından
Ay şimdi yatırdılar çok şükür canım
tarafından
Dedim canım sana 5 günlük süreleri var aklında olsun bizde mesela 5 ile 10 ne zaman yatiracaklari belli olmuyor biraz para bırakıyoruz hep
tarafından
Bizde su son üç ay hariç sabit 6 7 sinde yatardı el değişti üç aydır gecikiyor zaten bundan sonra fazlasıyla dikkat ederiz canım siktikca sikalim bakalım nereye kadar :))) ahh ahh Allah yardımcımız olsun vallahi
tarafından
Kesinlikle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 739 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,125 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 702 göst.
7 Ağustos 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 722 göst.

Kategoriler

1,477,187 soru

24,179,469 cevap

336,263 kullanıcı

...