0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kızlar 2. Gün bugün kızıma tuvalet eğitimi veriyorum ama kendisi tuvaletim var demiyor yarım saate bir ben götürüyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum birkaç kez bekledim altına yaptı kendisi söylemeye ne zaman başlar yada doğru mu yaptığım bilgi verir misiniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen sürekli götür daha erken zamanla gelince o soylicek sen ona sürekli şöyle ama tuvaletin gelince şöyle fiye
(1,224 puan) tarafından
Gece çok iyiyiz de gündüz halledemiyoruz 8 de yatıyor o saate götürüyorum 11 12 gibi götürüyorum 3 de götürüyorum birde sabah 6 da goturuyorum altına da yapmadı hiç bakalım kaç güne ogrenicek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söylemeleri biraz zaman alıyor canım bende tuvalet eğitimi sürecindeyim 3 hafta bu hafta kendi söylüyor ama bazen oyuna falan dalıyo ben soruyorum yinede sormama gibi bir hataya düşme sakın herşey başa sarıyor bu sefer ben söylemeye başlayınca bırakmıştım herşey başa sarmaya başladığını fark edince toparladım yine soruyorum sürekli Bazen yok desede ben olduğunu biliyorum ikna edip götürüyorum yapıyor
(1,224 puan) tarafından
En zorlu süreç şu tuvalet eğitimi ya
tarafından
Ben kakasına alıştırana kadar canım çıktı valla çiş bişey değil yinede
(1,224 puan) tarafından
Bakalım dahaca yapmadı kaka
0 oy
(23,607 puan) tarafından
Hemen kendisi söylemeye başlamaz ki şimdiye kadar gelince salmış tuvalete yapmaya iyice alıştıktan sonra altına yaptığından rahatsız olacak anne çiş var anne kaka var diye o zaman gelecek 
(1,224 puan) tarafından
Geceyi hallettik gündüz de yaptıktan sonra geliyor yanıma ama ben yarım saate bir götürüyorum
(23,607 puan) tarafından
Zamanla oturacak o annesi tuvalete yapması gerektiğine iyice alışması gerek
(1,224 puan) tarafından
Bakalım yarın nasıl olacak inşallah hemen öğrenir bir tane de küçük bebegim var zor oluyor artık
0 oy
(583 puan) tarafından
Bizimde bugün 8. Gün valla çok zorladı hiç umudum yoktu ilk başta lazımlığa falan bile oturmadı zor bela sonra kaka tuttu korktu şükür şimdi epey alıştı  söylüyor 
(1,224 puan) tarafından
Lazimlik almadım onunla daha mı iyi olur ki
(583 puan) tarafından
Ben aldım iki kızımda onda yapmadı Normal klozeti istedi bir kaç gün sonra
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Kaç yaşında konuşuyormu
(1,224 puan) tarafından
26 aylık tam değil konusmasi ama konuşuyor yani 2 li 3 lu cümleler kuruyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 331 göst.