0 oy
631 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kendimi yaşımdan yorgun, bıkmış hissediyorum. Büyük küçük farketmeksizin her tartışma anında pılını pırtını topla git diyor. Bende giderim sen bilirsin demeye başladım artık. Kaçarak evlendiğim ve aileme gidemeyeceğimi bildiği için rahatça konuşuyor. Soğumaya da başladım iyice. Son yaşadığımız olaydan örnek vereyim. Kızım bir yaşına girecek diye bisiklet aldık. Tam o dönemde bende arabayı bozdum yeni yeni öğrendiğim için. Bir sürü laf söyledi parayı nereden bulacağım vs gibi. Surat falan astı. Toplasan bisiklet ile birlikte 2-2.5 bir masraf çıktı. Ama o dönem ailesi ondan para istedi önce 10 bin TL sonra 4 bin TL. Eşim hiç sorgusuz sualsiz gönderdi. Bize gelince ise bir ton laf ve surat. Soğuyorum kendisinden böyle böyle

8 Cevaplar

+1 oy
(7,166 puan) tarafından
İlk evlendimizde eşim iki defa bana dedi bende ona dedim ki ilkinde ses etmedim ikincide ona dedim ki ben arkamdan ailemi hayatımı herseyimi bırakıp sana gelmişim senin bana kullandığın lafa bak gitmesi gereken biri varsa oda sensin kapı karşında 6yildir öyle bir laf duymadim
tarafından
Benim eşim laftan pek anlamaz. Aksine sen suçlu olursun.
-Reklam-
+1 oy
(2,192 puan) tarafından
Beni sen kaçırdın ben ne gidecem kalk sen git uzun sürede gelme de 
tarafından
Onu diyorum zaten gidecek biri varsa o da sensin diye. O zaman size para göndermem diyo
0 oy
tarafından
Eşine şöyle deki senin her baba evine git demen bizim nikahimizi tehlikeye atıyor.

Sende bir gün kalk git bakalım napacaj
tarafından
Gidecek yerim olsa giderim birkaç gün. Hem gitsem kızımı elimden alır.
0 oy
(21,304 puan) tarafından

Hiç mi gidecek yerin yok git gidemiyor diye diline dolamış onu karaktersiz 

tarafından
Maalesef gidecek yerim yok. Maddi manevi yalnız biriyim çevrem ne kadar kalabalık olsa da
0 oy
(863 puan) tarafından
Evliliğin ilk yılında benim eşime öyleydi bende kaçarak evlendim hatta bir gün büyükkavga ettik şiddet uyguladı ertesi sabahında eşyalarımı toplamaya başladım seninki Yusuf yusuf oldu oymuş bir daha ne büyük tartışma yaşadık ne bir şey dedi ben önceden bir sürü işte çalıştım ona muhtaç olmadığımı biliyor ondan korkuyor
tarafından
Benim mesleğim var ama atanamadım. Çevrem kalabalık fakat maddi manevi yalnızım. Benim eşim gitsem birkaç gün kızımı elimden alır vermezler saklarlar ailesi ile
(863 puan) tarafından
Kuzum atanamamayi dert etme dışarda bir sürü iş var sen çalışacak ol ve öyle bir olduğunda polislerle geri alıp uzaklaştırma cikarabilirsin kadın sığınma evleri var ilk zaman orda kalabilirsin
tarafından
Haklısınız teşekkür ederim. Evet var ama ya bebeğimi bulamazsam. O süreç midemi bulandırıyor
(863 puan) tarafından
O zaman şöyle de yapabilirsin ilk polise gidip durumunu anlatırsın sonrada onlar zaten kadın sığınma evine yerleştirir ve uzaklaştırma kararı çıkarır böylelikle böyle bir durum olduğunda onlar için daha büyük suç olur ve ceza evine girerler ve sana hiç yaklasamazlar
tarafından
Dediğiniz şey mantıklı geldi. İnsan olayın içinde iken düşünemiyor. Çok teşekkür ederim.
(863 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
Kendine zemin hazırlıyor belkide . 
tarafından
Ne zemini?
tarafından
Seni yollayıp başka şeyler yaşamak mesela
tarafından
O zaman boşanalım desin
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Sürekli git demesi nikahınızı zedeliyor. 
tarafından
Umru değil ki. Uyarıyorum yok gene aynı
(1,113 puan) tarafından
Nikah meselesi umursanmayacak bir mesele değil ki. Önce bunun idrakini bilmesi gerek
tarafından
Kendisi mükemmel biri ( ona göre) o yanlış bilemezmiş. Benim için de önemli hafife alınacak bir mesele değil ki
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Bir erkek için aile işte bu yüzden silinmemeli arkanda ailen olduğunu bilse küçük bir kavgada git diyemezdi sana git dediğinde kapıyı çek git bir daha diyebiliyor mu nabzını yokla bakalım 
tarafından
Gidecek yerim olsa giderim birkaç gün. Hem gitsem kızımı elimden alır saklarlar ailesi ile birlikte. Atanamadım. Pişman oldum ama iş işten geçti

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 5,701 göst.
0 oy
8 cevap 2,126 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,087 cevap

332,856 kullanıcı

...